Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

PO 10 LATACH PRZEWY POWRÓT DO POSĄGOWEJ SYLWETKI

Zyrafka198

Wysłana - 19 lutego 2010 12:22    Edytuj Cytuj
ciężko jest 34 letniej kobiecie po 2 ciążach utrzymać stan z przed 16 lat
Nie wiem, jak Twoja Żona wyglądała przed 16-oma latami, ale teraz jest bardzo dobrze!! Czy ja dobrze zrozumiałam, że miała 10-letnia przerwę w trenigach?? czy ćwiczyła, ale mniej w tym okresie czasu?. Wygląd Twojej żony jest dowodem na to, że można mieć estetyczne i jędrne ciało po 30-stce, no i po ciążach

Powodzenia w osiągnięciu zamierzonych celów

Zmieniony przez - Zyrafka198 w dniu 2010-02-19 12:23:16

Jendrek74

Wysłana - 19 lutego 2010 12:30    Edytuj Cytuj
Bardzo dziękuje, sogi odbite.
10 lat całkowitej przerwy, czasami na steper wskoczyła jak ją coś napadło.

Zyrafka198

Wysłana - 19 lutego 2010 13:39    Edytuj Cytuj
Skoro bez ćwiczeń to tym bardziej podziwiam............jednocześnie zastanawiam się jak to jest możliwe, jedząc normalnie i nie ćwicząc utrzymać ciało w takim dobrym stanie?Podejrzewam, że poprzednie lata ciężkiej pracy tak właśnie zaowocowały.

Jendrek74

Wysłana - 19 lutego 2010 16:15    Edytuj Cytuj
Też mnie to zawsze zastanawiało. W moim przypadku wystarczy 4 miesiące bez ćwiczeń i zaczynam wyglądać jak niedożywiony. A po 6 miesiącach nikt nie powie, że kiedyś ćwiczyłem. A żona nie ćwiczy 10 lat i prawie wcale z mięśnia nie straciła. No siła spadła o połowę.
Wiadomo trochę trzeba nadrobić, ale nie ma porównania.
U mnie jest sporo gorzej.

terco

Wysłana - 22 lutego 2010 13:00    Edytuj Cytuj
To chyba trochę tak jest, że jedni mają warunki i nawet długa przerwa im nie zaszkodzi a inni po 4 miesiącach muszą zaczynać "od nowa". Podziwiam sylwetkę i życzę powodzenia. Przy takim wsparciu tylko czekać na efekty:)

220 VOLT

Wysłana - 22 lutego 2010 13:37    Edytuj Cytuj
No, fakt niektórzy traca bardzo malo miesnia, gdy nie cwicza. Znam/znałem paru takich, wszyscy to "genetyczni mutanci", swietne sylwetki, ciezko sie otłuszczające, szybki przyrost masy itd. itd. Ehhh, nie ma to jak dobry GEN :)

_Richard_

Wysłana - 25 lutego 2010 22:28    Edytuj Cytuj
i jak tam z forma ?

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

Jendrek74

Wysłana - 26 lutego 2010 08:33    Edytuj Cytuj
Powoli do przodu, siła rośnie sukcesywnie - sylwetka zalewa się tłuszczem też. Ale tak ma być, na wycinki i dobry wygląd jeszcze przyjdzie czas. Na razie dopiero śnieg stopniał.

tereferrek

Wysłana - 26 lutego 2010 22:59    Edytuj Cytuj
sylwetka zaj.ebista! ja sporo młodsza, ćwicze regularnie, a o takiej moge pomarzyć. eh, nie ma to jak dobre geny :P
pozdrawiam i zycze powodzonka

Steffi__

Wysłana - 27 lutego 2010 20:36    Edytuj Cytuj
Jendrek74:dla mnie to już prawdziwy kobiecy posąg :D Pięknie :)
Pzdr :)

Magda

Rock your body !!!

Odpowiedzi jest na 8 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PO 10 LATACH PRZEWY POWRÓT DO POSĄGOWEJ SYLWETKI

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6  7  8   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.