i do piekarnika 20-30 minut 200 stopni i ju
...
Napisał(a)
kroisz, solisz, natłuszczasz oliwą
i do piekarnika 20-30 minut 200 stopni i ju
i do piekarnika 20-30 minut 200 stopni i ju
...
Napisał(a)
BrontiWidziałem, że w Biedronce pojawiły się bataty. Dużo dobrego o nich słyszałem, ale nie kupiłem ponieważ nie mam absolutnie pojęcia jak je przyrządzić.
Może ktoś poradzić w jak najprostszy sposób przygotować je do konsumpcji? :)
Oliwa, balsamico, gruba sól morska i rozmaryn- świeży ! I do pierarnika ...
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html
...
Napisał(a)
Dziękuję za porady. Niestety zanim kupiłem bataty nie było ich już na sklepie. Następnym razem
Od 12.02 w Biedronce na promocje wchodzi stek kruchy wołowy z antrykotu lub rostbefu. Który będzie prostszy do przygotowania?
Poproszę od razu przepisy na tego stek
Zmieniony przez - Bronti w dniu 2015-02-07 17:53:41
Od 12.02 w Biedronce na promocje wchodzi stek kruchy wołowy z antrykotu lub rostbefu. Który będzie prostszy do przygotowania?
Poproszę od razu przepisy na tego stek
Zmieniony przez - Bronti w dniu 2015-02-07 17:53:41
...
Napisał(a)
Kto korzysta z garka do gotowania ryżu ? Sprawdza się ? Możecie jakiś polecić ?
...
Napisał(a)
Czy oliwa z oliwek po podgrzaniu w mikrofali traci wartosci odzywcze ?
...
Napisał(a)
Pieron wie jak mikrofala na nią wpływa, każda obróbka jakieś straty powoduje, ale się tym nie przejmuj
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
białka piekę normalnie,ale z bcaa robiłem tylko lody i galaretki.
tutaj jest dość fajny art. na ten temat http://www.sztukazywienia.com/2014/06/czy-w-trakcie-pieczenia-odzywka-biakowa.html
tutaj jest dość fajny art. na ten temat http://www.sztukazywienia.com/2014/06/czy-w-trakcie-pieczenia-odzywka-biakowa.html
...
Napisał(a)
Tak jak w przypadku prochu obróbka termiczna nie jest specjalnie niewskazana, to z BCAA byłym bardziej ostrożny jako, że tutaj chyba ważniejsza jest chyba struktura białka (która jednak ulega zmianie w różnych temp), a nie makro - nie jestem chemikiem, tak mi się wydaje z tego co czytałem Zresztą, po co piec BCAA :D
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły