Chciałbym rozpocząc odchudanie. Mam już dośc tego tłuszczu, który towarzyszy mi na każdym kroku. Czy mogłabym prosic o pomoc? Od czego mam zacząć? Wyrzuciłam już słodycze. Myślałam żeby zacząc stosowac diete wysokobiałkową. Tylko nie wiem jak obliczyć swoje zapotrzebowanie na białko. Moje odchudzanie rozpoczymałam juz wiele razy i zawsze kończyło się tym samym powrotem do starej wagi, teraz chce żeby było inaczej. Pomózcie mi prosze. Jestem bardzo zdeterminowana i zwobie wszytsko co uważacie, że powinnam. Bardzo proszę o pomoc   Płeć: Kobieta   Wiek: 21   Waga: 83   Wzrost: 170   Obwód klatki: 103   Obwód ramienia: 30   Obwód talii: 105   Obwód uda: 60   Obwód łydki: 40   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem jak to zmierzyć   Aktywność w ciągu dnia: niestety bardzo mała, ale staram się to zmienić   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zdarza mi się jazda na orbiterku i rowerze ok 30 minut dziennie. niestety nie regularnie   Odżywianie: niestety w moim żołądku jest wielki śmiettnik, jadłam wszytsko kiedy chciałm, bardzo chce to zmienić   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: nie ma   Stan zdrowia: -   Preferowane formy aktywności fizycznej: zrobie wszytsko co uważacie, że powinnam   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: kiedyś stosowałam l-karnitynew płynie, ale smak niestety mi nie pozwolił na dłuższe stosowanie, zażywałam jeszcze Bio CLA z zielona herbata, ale nic mi nie dało   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jeżeli powinnam to zastosuje   Stosowane wcześniej diety: wszytskie możliwe, i tzw diety cud. niestety na wszytskiem poległam
bardzo dziękuje i spróbuje coś ułożyć. Tylko prosze o 1 małą podpowiedź czy w swojej diecie powinnam uwzględnic takie białko np serwatkowe do kupienia?
1202507458000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 08 lutego 2008 22:54
jeżeli nie dasz rady dostarczyć odpowiedniej ilości białka z pożywienia, jeżeli jest Ci potrzebne i masz jakieś konkretne typy napisz, jeżeli nie powiedz ile chcesz przeznaczyć na to kasy i coś się znajdzie.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
kurcze nie wiem czy dam rade dostarczyć, nie wiem czy wogóle dam rade. A co do białka to jeśli uważasz, że powinnam to bardzo prosze o pomoc w wyborze. Cenowo chciałbym żeby nie było za drogie, pewnei w 50 zł się nei da zmieścić ale tak do 100 znajdzie się jakieś dobre?
1202510650000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 09 lutego 2008 09:46
sprawdź mejla i powiedz czy rozumiesz co i jak
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl