Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2421 razy
słowa kluczowe: polska  piłka 
Autor

POLSKA piłka !!!

Mr.Zulus

Wysłana - 24 kwietnia 2005 10:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Co waszym zdaniem trzeba zrobić aby POLSKA piłka była lepsza?
Wiem że wasze wypowiedzi i tak nic nie zmienią ale mnie to po prostu interesuje.
Więc jak macie jakieś pomysły to wrzucajcie je tutaj.

Boisko żywe,diabeł martwy
boisko martwe,diabeł żywy

/ks/Bosko

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 kwietnia 2005 10:44 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

bartecx

Wysłana - 24 kwietnia 2005 10:44    Edytuj Cytuj
przede wszystkim inwestowac w mlodziez, szkolki pilkarskie - a w polsce jest z tym tak sobie. Kluby powinny wziac przyklad ze szkolki pilkarskiej Auxerre ktora jest jedna z lepszych w Europie. Bo przeciez mlodzi ludzie kiedys beda nas reprezentowac, a nie maja teraz warunkow do szkolenia. Wszystko niestety prowadzi do braku pieniedzy, bez ktorych i tak nic nie bedzie...

osu!

Siwy21

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:24    Edytuj Cytuj
Poziom naszej polskiej piłki jest fatalny, ale nie będzie lepszy bo też jest taki poziom życia Polaków.Bez pieniędzy nigdy nasz futbol nie będzie na wysokim poziomie.Ja widzę szansę w organizacji ME, wtedy powstałyby nowe stadiony itp. Ale jest mało prawdopodobne żeby Polska wraz z Ukrainą zorganizowała te mistrzostwa.

"Dzień dzisiejszy jest Twoim zwycięstwem nad Tobą wczorajszym".

Mr.Zulus

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:25    Edytuj Cytuj
Co powiecie na sponsorów? a w szczególności na głównego,którym w naszej lidze jest IDEA

W ciągu 3,5 sezonu do klubów trafi 31,6 mln zł
PTK Centertel wygrał przetarg na głównego sponsora polskiej ligi, która zmieniła już nazwę na Idea Ekstraklasa.
Nowa nazwa obowiązuje już od rozpoczynającej się w piątek rundy wiosennej. Pieniądze PTK Centertel trafiać będą głównie do klubów I i II ligi. Oznacza to, że w Polsce przyjęty zostanie system sprawdzony już w innych europejskich krajach jak np. we Francji, gdzie w sponsoring ligi piłkarskiej zaangażował się Orange France - partner PTK Centertel i Telekomunikacji Polskiej S.A.
informacje z www.idea.pl

/ks/Bosko

Mr.Zulus

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:32    Edytuj Cytuj
Z tym porównaniem piłki do poziomu życia się nie zgodze.Przykładem mogą być: Czesi

/ks/Bosko

bartecx

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:39    Edytuj Cytuj
rzeczywiscie poziom zycia mieszkancow jest tu glupim argumentem popatrz na brazylie, gdzie na slumsach zebrzą ludzie, gdzie w duzych miastach tylko nieliczni zyją w dostatku a jednak, w pilke sie inwestuje tam duzo i sa efekty. A przede wszystkim narod musi kochac pilke i wtedy sa przede wszystkim efekty a nie kibice sie u nas bija i demoluja stadiony. W takim kraju gdzie ludzie chodza na mecze zeby sie pobic na pewno nie bedzie futbolu. Z westchnieniem patrze na angielskie stadiony gdzie ludzie chodza calymi rodzinami...

osu!

Mr.Zulus

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:41    Edytuj Cytuj
U nas tak szybko nie będzie.Taki naród

/ks/Bosko

Siwy21

Wysłana - 24 kwietnia 2005 11:59    Edytuj Cytuj
Ale Brazylia to inny świat.Tam się rodzą gwiazdki futbolu i są ludzie którzy chcą inwestować i kibice co chcą oglądać prawdziwe mecze.A gdyby tak w Polsce był poziom życia podobny jak np.w Niemczech to wtedy i nasza piłka byłaby znacznie lepsza.

"Dzień dzisiejszy jest Twoim zwycięstwem nad Tobą wczorajszym".

Mr.Zulus

Wysłana - 24 kwietnia 2005 12:05    Edytuj Cytuj
BRAZYLIA jaki inny kraj.Dla mnie to jest kraj ja każdy inny.Zawsze jest tak że są Ci biedni i Ci bogaci.W POLSCE trzeba zacząć od poprawy a może nawet zmiany całego systemu.Dla mnie nie jest wytłumaczeniem lepszy poziom życia

/ks/Bosko

DUDEK

Wysłana - 24 kwietnia 2005 14:18    Edytuj Cytuj
Akurat młodzież to mamy świetną , tylko gdy junior staje się seniorem to albo wyjeżdża za granice, albo szlaja się po słabych polskich klubach, gdzie nie zabardzo poprawi swoje umiejętności (np. Brożkowie, Mierzejewski, Madej, Grzelak itp.)

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Znawca -

pan_duze_P

Wysłana - 24 kwietnia 2005 15:03    Edytuj Cytuj
u nas młodzież jest za***ista(porównywalna z Chlopakami z ESPANIA )

Tylko jak mają wiek 17-19 lat zaczynają się pijaństwa, narkotyki itp i gra w gałe schodzi na 2 plan.Sam znam kilki naprawde dobrych zmarnowanych talentów co teraz grają w Lidze Zakładów pracy, albo szlajają sie po okręgówkach.

(L) Każdego dnia Dziękuje Bogu , że jestem Legionistą (L)
www.pajacyk.pl => daj coś od siebie głodnym dzieciom

Odpowiedzi jest na 10 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

POLSKA piłka !!!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.