Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 13936 razy
słowa kluczowe: polopiryna  włosy 
Autor

POLOPIRYNA S na włosy

kometa

Wysłana - 03 listopada 2005 22:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czy słyszeliście o czymś takim jak wcieranie rozpuszczonej Polopiryny S we włosy? Mojej koleżance fryzjerka to zaleciła i podobno taki zabieg rewelacyjnie wpływa na włosy....ale jakoś ja nie widzę związku - bo jak może tabletka na przeziębienia polepszyć stan włosów? Czytam ulotkę dołączoną do leku i w składzie 1 tab. znajduje się: 300 mg kwasu acetylosalicylowego, węglan wapnia, kwas cytrynowy i skrobia ziemniaczana.Czy te składniki mogą wpłynąć pozytywnie na stan włosów? Ja się na tym absolutnie nie znam, więc pytam - może jakiś farmaceuta się wypowie.

Szpinak żrę - chudnąć chcę :D

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 listopada 2005 22:32 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

oska5

Wysłana - 03 listopada 2005 22:32    Edytuj Cytuj
no to właczam powiadomke... a ile niby te j polopiryny trzeba by wetrzec? tzn ile rozpuscic i w jakiej ilosci wody? ciekawe ciekawe, az nie wierze...

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 listopada 2005 12:43    Edytuj Cytuj
Mysle ze oba kwasy moga wplynac pozytywnie na wlosy. Pewnie wcierane w skore hamuja wplyw hormonow na wlosy-lupiez, przetluszczanie, wypadanie, lysienie.

Grappling

oska5

Wysłana - 05 listopada 2005 13:10    Edytuj Cytuj
nie rozumiem,jak polopiryna moze wpływac na hormony...

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

nioonia

Wysłana - 05 listopada 2005 14:17    Edytuj Cytuj
hmm
btw jak sie wciera olejek rycynowy we wlosy, jak go rozpuscic itd.?
bo pomaga na paznokcie,wlosy,rzesy...
wiec przy okazji moze i inni skorzystaja
Specjalista -

malutka_k

Wysłana - 10 listopada 2005 14:25    Edytuj Cytuj
ja kiedys wyczytalam w madrej gazecie zeby na mokre wlosy nalozyc maseczke z banana (rozgniecionego oczywiscie) i łyzki miodu dizeki temu moje losy mialy bys slniace,.,,no i reszte wieczoru spedzilam na wyciaganiu reszte banan z wlosu:) heh dlatego juz nie eksperymentuje:) pzd
Specjalista -

buby77

Wysłana - 10 listopada 2005 14:48    Edytuj Cytuj
moze to był sposób dla łysych na lepiej lśniącą glace w słońcu

malutka_k

Wysłana - 10 listopada 2005 15:08    Edytuj Cytuj
a niewiem byc moze...ale wiem ze sprobowalam i wiecej tego ''zabiegu'' nie powtorze ,,,ale sie wtedy wkur*****
Specjalista -

Boofi

Wysłana - 12 listopada 2005 01:10    Edytuj Cytuj
czy wpływa - wątpliwe - raczej chodzi o jakieś utarte przesądy

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

she_xxx

Wysłana - 15 listopada 2005 14:17    Edytuj Cytuj
ja nigdy nie slyszlaam o jajkiejs polopirynie zeby dobrze na wlosy dzialala. Jak dla mnie NIEZASTAPIONA i NAJLEPSZA kuracja na wlosy jest na pare godzinb przed umyciem dosyc konkretne wtarcie nafty kosmetycznej :D

akurat wyczytałam na forum ze pomaga, a przy moim wypadaniu i cieniutkich i rzdakich wlosach pomyslalam ze gorzej byc nie moze to sprobowałam, udałam sie do apteki i za 5zł mam buteleczke ktora na baardzo dlugo mi starczy,tam pisze ze 10 min przed umycie, ale ja tak srednio ok 3, 4 h trzymam (jeszcze na wlosy nakładam woreczek zeby bylo cieplej), pozniej myje wlosy i seio widac roznice :D tyle ze ja ja stosuje srednio co 2gie myci. Naprawde polecam!!! Ja to mam sprawdzone i raczej na polopiryne sie nie rzuce. poydro

Life Is Beautifull :D:D:D

pinecone85 ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 listopada 2005 22:19    Edytuj Cytuj
Jak moze wplywac?Na same hormony nijak, ale ich wplyw na wlosy, cebulki, owszem, moze blokowac dostep DHT do cebulek- Bloker DHT, hormonu ktory glownie odpowiada za lysienie.

Grappling

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

POLOPIRYNA S na włosy

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.