Koniu. Lepszych badań w sieci PL nie maTamto co jest to najwięcej badań...
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne; groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
1252855697000
Szprota94
Wysłana - 14 września 2009 07:09
Czy możliwe jest ciągłe zmęczenie z powodu zbyt małej ilości ww?Pytam,bo mam problem z tym zmęczeniem, a badania ok.miesiąc temu wykazały,ze mam cukier 3,5(norma od 3,4)?
Przemęczę się teraz,żeby potem mieć lżej
1252904956000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 14 września 2009 07:47
jest możliwe ludzie różnie reagują jeden nie będzie nic czuł a drugi będzie mial wiele objawów ale najpierw trzeba się zastanowić czy nie od małej podaży kalorii? Nie chudniesz? Ile jesz ww na kg masy ciała? spróbuj robić dzień "rozpusty" i nie liczyć nic...raz w tyg.
Właśnie troche schudlem,ale nie wiem czy to nie od zmniejszenia ilosci treningów.Na wakacjach to po 3 na tyg,a teraz 1 na tyg(szkola),chyba własnie zrobie 2. A ilosc ww to zalezy.Na forum pisali,ze zmęczenie moze byc od nadmiaru wegli,wiec zmniejszylem ww na korzysc tluszczy i ostatnio jem ok.3,5g/kg ww.Co do tego zmęczenia,to w morfologii jedynie obj.erytrocyta mialem chyba 0,2 za mala,a zelazo bylo w normie(chociaz gdyby go bylo 2 razy wiecej to by tez bylo w normie,lecz na górnej granicy)
1252932696000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 14 września 2009 15:04
zwiększ liczbę kalorii w diecie podbij z tłuszczy bo jesteś osłabiony i zadbaj o dobre jedzenie
Jem tylko dobre jedzenie,zadnych szitów. A mozliwe,ze jestem oslabiony i ostatnio mam problemy z zapamiętywaniem,gdyz mam w diecie za duzo omega 6,a malo omegi 3(bo tak jest)?Postanowilem brac omega 3 w tabsach(po 1g na tab)-ile moge kaps/dobe?
1252934341000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 14 września 2009 15:22
policz ile masz omegi 6 w diecie ....
napisz ile ważysz ile jesz kalorii ? jeśłi profil aktualny to nie patrz na kalorie tylko stosuj się do 10 wskażówek może własnie masz skok wzrostu lub organizm dojrzewa i możesz krzywde tylko sobie zrobić dietą !!!!!! zastanów się czy nie warto poczekać jeszcze roku lub dwóch ... w tym okresie powinieneś przybierać na masie nie chudnąć...
Mam 15 lat,wlasnie ostatnio nie licze kalorii,bo Koniu mi poradził podobnie. Nie mam skoku wzrostu,od ok. roku mam 178,a wczoraj sie wazylem to 69,na poczatku wakacji 73-lipiec redukcja-zeszlo do 71.Omegi 6 mam na pewno za wiele,bo tluszcze to tylko oliwa,orzechy włoskie,jajka,ew.słonecznik,za wiele tłustych ryb nie jem(glownie miruna,ostatnio tilapia). 2.Wystarczy tych wegli,nie za malo?
1252935233000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 14 września 2009 15:37
za mało ww jeśłi nie rosłeś już powinna nastąpić faza nabierania masy mięsniowej oraz siły a ty chudniesz więc chyba coś jest nie tak nie?
tłuszcze masz ok nie przejmuj się tym
i weź się za jedzenie kiedy masz ochotę bo sobie KRZYWDĘ tylko zrobisz