mala_maja, ten produkt którego link wrzuciłaś to zwykła serwatka a nie koncentrat białek serwatkowych. To ogromna różnica, bo w serwatce jest duża ilość laktozy, która jest oddzielana w porcesie ultra filtracji i tak powstaje WPC. Więc produkt o którym mówisz jest bardzo niskiej jakości i nie wart kupienia nawet za tak niską cenę, bo zwyczajnie będzie Cię podlewać na czymś takim. Na resztę pytań odpowiem wieczorkiem.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1267795490000
Bobsoon
Wysłana - 05 marca 2010 18:03
dopiero teraz przeczytalem ten artykul i duzo zrozumialem:D oczywiscie SOG ;)
1267808612000
Semir313
Wysłana - 05 marca 2010 18:55
Witam mam nadzieję, że pomożesz mi uzyskać informacje na moje pozostałe pytania. Dj666 podpowiedział mi lecz pózniej już nie stety nie dostałem zadnej porady po poprawach i nie wiem do kogo sie zwrócić chyba, że kogoś mi polecisz kto odpowie na moje pytania będę bardzo wdzięczny.
lena a to białko kokosowe dobre było? (w smaku na pewno;) )
1268037203000
Lena_k
Wysłana - 08 marca 2010 09:36
W smaku tak, tylko już mam dość, bo te torby dla mnie za wielkie. Mieszam teraz z kakao albo dodaję do omleta - smaczne :) Dobre, to Olimp, chyba nawet Morales je gdzieś komuś polecił, i dlatego je kiedyś kupiłam, ale głowy nie dam :)
a możesz dać mi link jak to białko wygląda, albo nazwę?:) i ile razy dziennie je stosujesz i w jakich ilosciach? ja jeszcze nie kupiłam białka dopiero się przymierzam ;) a i jeszcze jedno pytanie czy ty chcesz schudnac czy troche przybrac na wadze?:)
O smaki pewnie trzeba dopytać :) Dobrze, jakby Morales potwierdził, że jest ok. Kupiłam, bo jadałam mało mięsa, ale od niedawna zaczęłam troszkę i wołowiny jeść, także piję jak mi się spieszy albo nie mam pomysłu/składników i nie chce mi się po nie iść, do smaku do omleta, czyli ze 3 porcje na tydzień. Wiem, maleńko, można i 3x dziennie. Ale jednak proszek to proszek, wolę z nim nie przesadzać. Co do wagi, raczej mieć, co mam, poprawić trochę (z brzucha mogłoby zlecieć) :-/