| Autor |
"PODSTAWY UKŁADANIA DIETY." |
|
|
UQASH
|
|
malgoska32, diety nikt Ci nie ułoży a jeśli chodzi o pomoc to jest gdzieś temat z "kierowaniem" kogoś przy układaniu diety...trafiłaś tutaj to już jest ok! Przeczytaj podwieszone, ułóż i wtedy wrzuć do poprawki. Wiem że odsyłanie to słabe rozwiązanie ale jak raz się pomęczyć to potem ułożenie diety nie sprawi Ci zbyt wielkiego problemu. Załóż swój temat i ok..
Zmieniony przez - UQASH w dniu 2009-11-30 14:04:18
|
|
|
KangoorPL
|
|
|
|
|
_Myron_
|
|
Wszedłem z ciekawości, a tu proooosze... mało, konkretnie i na temat!! W dobie powszechnego analfabetyzmu na pewno się przyda Gotowy jadłospis, wyjasnienie co, gdzie, kiedy i dlaczego...BARDZO DOBRZE!!
Ten posiłek na zdjęciu to co to jest? Brokuła z czym? I jak ją zrobiłaś? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
soccom
|
|
WItam, może pytanie w złym temacie ale nie chcę znów czekać wieczności :D
Zasadniczo: jeśli chcę robić redukcję tkanki tłuszczowej, a moje zapotrzebowanie wynosi nieco prawie 3000kcal to czy obcięcie liczby kalorii do np 2000 może spowodować nieporządany efekt? i jak to się ma do niedużej liczby ww o niskim IG, czy w ogóle mogę sobie na nie pozwolić jeśli liczę na utratę tk. tłuszczowej? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
urlacher
|
|
|
|
|
urlacher
|
|
i ponownie ten kolo z tabliczka-nie zamierzony :)
|
|
|
UQASH
|
|
soccom - wystarczy że zrobisz deficyt na 300-500kcal, przy odpowiedniej diecie powinno byc ok. WW o niskim IG, jedz śmiało i sporo ale niekoniecznie w każdym posiłku... z wyższym IG je się z reguły po treningu często ziemniaki czy biały ryż ale WW o niskim IG jak najbardziej :)
urlacher - Węgle tylko rano i około-treningowo, niestety podobna godzina wstawania i kładzenia się do łóżka z luką na 8h snu niezbędna :) Zupy są ok ale staraj się nie robić z kostek lub nie daj Bóg z paczek...jesz je o ile są odpowiednio napakowane b/t/w (koperkowa,pomidorowa i burakowa to faworyty - ok ale każdy robi je inaczej i z czegoś innego się składają) Raczej musisz poczytać jeszcze raz, spróbować zastanowić się od nowa bo i tak nadal kilka błędów wisi
|
|
|
soccom
|
|
|
|
|
urlacher
|
|
czytac nie mam juz sil bo tyle tego jest ze naprawde trudno juz cokolwiek logicznego wywnioskowac.Niemniej dzieki.
|
|
|
Morales_37
|
|
MIĘSOŻERCA
|
|
|