krzykaczArkus PNiestety póki nie będziemy mieć możliwości sprawdzić w miarę tanio to nigdy się nie dowiemy ile czego w środku siedzi a szkoda że to takie drogie bo jak by tego sporo się robiło to i poziom srodkow ug był by zupełnie inny
Tutaj również dobra kwestia została poruszona. Dopóki rynek się nie uwolni z takiej matni, w zasadzie nie wytworzy to będzie tak jak jest, czyli poziom równy zero.
troche nie do konca sie zgodze - bo często nie wina tkwi w producentach sków a prolbem moze byc duzo dalej czyli przy produkcji prochu lub dostawcy prochu jak on jest przechowywany itp .. wyhaczyć dobrego rzetelnego dostawcę prochu może okazać się bardzo trudne
co z tego ze chinol powie - Panie pierwsza klasa ! chłopaki sypią według przepisu a potem płacz ze słabe i texty ze kucharzyna wali w pyte ..
dlatego czasami widzimy wpadki .. ale te wpadki nie sa wina kucharzy tylko chinoli