Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1068 razy
słowa kluczowe: początek 
Autor

PH co na początek ?

donwaz1899

Wysłana - 18 marca 2010 21:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Zastanawiam się nad cyklem z PH (wiem że to niezbadane zło ale kusi mnie ) Zastanawiam się nad H-drolem z firmy COMPETITIVE EDGE LABS lub decaVol w formie płynu z Advanced Muscle Science
co sądzicie o tym produkcie ? Czy może polecacie coś innego na cykl chce ubić kilka kilo mięcha czystego nie zależy mi na mega masie . Chce wiedzieć jak to dawkować czy verdin starczy na osłonki i czy odblog typu clomed wystarczy ponieważ nie mam dojścia do clomidu (wiocha)

1. WIEK: 18
2. WAGA:87kg
3. WZROST:172cm
4. WYMIARY:
-biceps:42cm
-klatka:115cm
-udo:64cm
-talia:85cm
5. STAŻ NA SIŁOWNI: (początki 4 lata temu jednak 2 lata bez żadnej wiedzy traciłem tylko czas od nastepnych 2 lat kształce się na tym forum )
6. DIETA:
-białko: ok 250g
-węglowodany: ok 450g
-tłuszcz:ok 100-110g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: aktualnie staram się poprawić definicje
9. CEL CYKLU:dobić kilka kilo suchego mięsa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11. POZIOM BF%: sporo oko 16%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endomorfik /tendencja do chudniecią
13. STAN ZDROWIA:Dobry (kiedyś kamica nerkowa aktualnie co roku na badanie usg ,czasami kolki lecz brak złogów "lewy ukm nerki ciasniejszy " , ciśnienie wzorowe jedynie z pulsem coś nie tak potrafie mieć w spoczynku 90-110 odbić na minute )
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): niewiem z 2 wzorów róznie wyszło z jednego 2030kcal drugiego 2506kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 135kg
-martwy ciąg:200
-przysiad: 6x150kg

Zmieniony przez - donwaz1899 w dniu 2010-03-18 21:21:35

Zmieniony przez - donwaz1899 w dniu 2010-03-18 21:22:30

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2010 21:24 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

OwnaGe

Wysłana - 18 marca 2010 21:24    Edytuj Cytuj
Pyerdol ph jak juz chcesz koksowac to wez poprostu saa

OwneD

Off since 01-09-2010 r.
Specjalista -

donwaz1899

Wysłana - 18 marca 2010 21:25    Edytuj Cytuj
Tak tylko poprstu nie mam dojścia u mnie w mieście nie ma nawet z tego co wiem publicznej siłowni

ftb87

Wysłana - 18 marca 2010 22:25    Edytuj Cytuj
to h drola wess ten deca vol to bardziej do jakiegos combosa

donwaz1899

Wysłana - 18 marca 2010 23:51    Edytuj Cytuj
No jeszcze z takich środków które by mi odpowiadały to x-mass z genetic labz i nie ma grupy metylowej więc mniejsza szkodliwość a odblok mogę zastosować clomedem ? z kilosportu?

ftb87

Wysłana - 19 marca 2010 07:55    Edytuj Cytuj
mozesz
tylko tgo nie jest typowy ph na mase

donwaz1899

Wysłana - 19 marca 2010 09:51    Edytuj Cytuj
o to własnie chodzi ja nie chce lapać masy jestem typowym endo i słabo u mnie z definicją trening mam ułożony i diete na wakacje przytne węgle o połowe i dodam biegi i będzie git :)

baranek_

Wysłana - 19 marca 2010 10:03    Edytuj Cytuj
co do odblocku to załatw sobie clomid od lekarza, verdin nie jest to żadna osłona ani nawet nie poprawia pracy wątroby, zaopatrz się w ESSENTIALE Forte.
Znawca -

donwaz1899

Wysłana - 19 marca 2010 16:16    Edytuj Cytuj
no z lekarzem mogę pogadac mam nawet w sąsiedztwie ale "clomidu" to u nas nie maja nie wiem jak się nazywa konrketnie u nasi prawdopodbnie internista nie domyśli się o co chodzi .

baranek_

Wysłana - 19 marca 2010 16:24    Edytuj Cytuj
clostilbegyt tak się to nazywa, lek typowo ginekologiczny.
Znawca -

donwaz1899

Wysłana - 19 marca 2010 16:25    Edytuj Cytuj
ok dzięki :) Postaram się to zalatwic

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

PH co na początek ?

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.