Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91888 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

faceOFmeth

Wysłana - 02 marca 2010 18:28    Edytuj Cytuj
dzieki wielkie wlasnie o to mi chodzilo
soga nie dam bo nie mam abona ale wdziecznosc tez cos znaczy.

to jeszcze na koniec:
lepiej mega-h + epithin-e czy 2 x epithin-e?
w pierwszej opcji bylbym jeszcze bardziej wdzieczny gdybys dal dokladna rozpiske czyli od ktorego srodka zaczac i kiedy wejsc z drugim, zazebienie itp
i czemu doradzasz tak duze dawki epi? myslisz, ze te zalecane przez producenta nie porobia odpowiednio?

no i przede wszystkim: czy pod wzgledem proporcji miedzy efektami a sajdami lepiej sprobowac takiego polaczenia czy wrzucic 1-6 winstrol oral 20mg ED i na odblok 1-2 clomid 50mg ED?
mam mocne wahania co do tego co wybrac...

Zmieniony przez - faceOFmeth w dniu 2010-03-02 18:33:51

X-pomp

Wysłana - 02 marca 2010 19:01    Edytuj Cytuj
ZAczynasz od MEGA-H przez pierwszy tydzien 1 cap x Dzien Ja bralem Co 8h
W drugim tyg dorzucasz EPI... 4 x dzien po 1 cap i tak do konca co 4.5-5h Staraj sie nie brac ich razem tylko jeden miedzi drogim I NIE NA PUSTY ŻOŁĄDEK
Dlaczego 40mg na dzien- przy dawce 20 mg na dzien Tepiej wydala wode z organizmu zwrasta gestosc miesnia ,producent gwarantuje ze nie wystąpią skutki uboczne Ale przy wiekszych dawkach bedzie bardziej efektywna Przy osłonkach nic Ci nie będzie
Czy winstrol zalezy od Ciebie

X-pomp

Wysłana - 02 marca 2010 19:07    Edytuj Cytuj
A i j bym wziol 2 x EPI....
1 tydz 3 cap dziennie
2-i nastepne 4 capsy
Pzdr .i powodzenia
Jezeli bedziesz chcial szybszych efektów zmien diete na wiecej wegli No ale kosztem definicji

faceOFmeth

Wysłana - 02 marca 2010 19:09    Edytuj Cytuj
dobra dzieki, rozjasniles mi troche sprawe.

ale tak pod wzgledem korzysci do szkod co wyjdzie lepiej:
wino czy mega-h + epi?

innych obserwatorow tematu tez prosze o zdanie

evan91

Wysłana - 02 marca 2010 20:56    Edytuj Cytuj
Jaki polecacie środek na pierwsze starcie z PH oczywiście na masę mieśniową.
epistane odpada, szukam czegoś mocniejszego ;)

X-pomp

Wysłana - 03 marca 2010 00:52    Edytuj Cytuj
W zależności ile kasy chcesz na to przeznaczyć i ile PH chcesz połączyć??????
Bralem kiedys te dwa
DecaVol UTT - 60 ml. i
Epithin-E - 90 caps i szczeze powiem ze bylem zadowolony :) moze 10kg miesa nie zrobilem ale jakosc B.dobra

faceOFmeth

Wysłana - 03 marca 2010 15:09    Edytuj Cytuj
X-pomp czyli robiles cykl z epi solo 1op. czy polaczony z tym decavolem?

Zmieniony przez - faceOFmeth w dniu 2010-03-03 15:10:59

X-pomp

Wysłana - 03 marca 2010 16:10    Edytuj Cytuj
faceOFmeth Nie epi. nigdy solo bralem inne solo i uwazam ze trzeba łączyć bo szkoda zdrowia
http://www.sfd.pl/JAKIE_PH__Cykle_i_Opinie-t575632.html

johnyswir

Wysłana - 05 marca 2010 07:35    Edytuj Cytuj
Witam
Mam 2 puszki mega-h.
Jestem w trakcie 3 tyg.
Biorę 2 kaps na dzień w odstepach 6 godz. do tego oczywiście
-osłonę sylimarol
-białko
-gainer
-witaminy
-mam również e-bol'a
I tu pojawiają sie moje pytania czy dorzucić coś do tego cyklu?
Ponieważ z opinii waszych nie warto brać tylko mega-h solo.
Bo rozumiem E-bol na odblok nie w trakcie cyklu?

PS. Jeżeli mam 2puszki Mega-H i biore po 2 kaps. to wychodzi 8 tyg, a z tego co wiem można to stosować do 6-7 tyg, więc czy zmienic na 3 kaps.(dziennie) od 4tyg czy po prostu wziąć 100kaps co daje 7tyg ??

Bo tylko trening czyni mistrza!!!

nrw

Wysłana - 06 marca 2010 19:34    Edytuj Cytuj
Mozesz podbic dawke do 3 kapsow jesli twoja waga i staz na to pozwalaja.E-bol na koniec cyklu dodatek do Pct.

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.