Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam mam pytanie czy preparat Epithin-E mozna brac sam...mowie o pierwszym podejsciu do tego rodzaju "suplementacji"...Chodzi mi czy stosowany sam da jakies efekty( dieta + suplementacja oczywiscie tak)...
nadzieja jest zatapialna
1218700441000
Don Pawson
Wysłana - 14 sierpnia 2008 10:39
Sargas - jak najbardziej nadaje się do pct Cissus Drol. Nie dość, że wyciąg z Cissusa (to taka roślinka dla jasności ) pozytywnie wpływa na stawy i podbija testa, to w dodatku drugi składnik - 6-bromo jest antyestrogenem. Także jak wynika z powyższego Cissus Drol do pct jak znalazł, można z czystym sumieniem polecić.
Ciastuś - było pisane pięćset razy, że na samym Epithin E można zrobić bardzo przyzwoity cykl z bardzo przyzwoitymi wynikami siłowo-masowymi. Umiesz czytać gościu? Po raz ostatni odpowiadam na pytania śmierdzących leni.
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować. Resztę traktuj jak kupę gówna, a jeżeli musisz paść, to z dymiącym rewolwerem.
Ekspert -
1218703194000
Sargas
Wysłana - 14 sierpnia 2008 22:32
Don planuję cykl na mega -h przez 5-6 tygodni na odblok bym walnął cissus-drol + 6oxo lub Novedex XT (a jak by mnie mocno zablokowało to w pogotowiu clomid) tylko jak to wrzucić - myślałem żeby cissusa + 6oxo zacząć ostatnie 5 dni mega-h, natomiast stak kreatynowy zacząć ostatni tydzień mega: 300/400/600/600/300/200/100 6 oxo 1x3 cissus drol 100-50mg clomid (pierwszy dzień 2 tabletki przed snem a kolejne dni po jednej tabletce do końca) tak bym to widział. doradź coś jeśli źle myślę...
Zmieniony przez - Sargas w dniu 2008-08-14 22:36:05
6oxo wez tak 1-3 6 kaps ed 4-6 3 kaps ed a co do mega-h sam wlasnie pare dni temu zaczelem i pct bede robil z t-bola clomid mysle ze nie bedzie potrzebny
Zmieniony przez - biernol w dniu 2008-08-14 22:43:15
Znawca -
1218746530000
NoIzZeR
Wysłana - 14 sierpnia 2008 23:51
witam, planuje cykl na M-Drolu CEL'a, kierowalem sie przy jego wyborze opinia Don Pawsona ;) mam juz zakupiony "zestaw" M-Drol, oslonki(sylimarol-w trakcie,hepatil-po cyklu), tł. O-3 Olimpu, Multipacka 36 Trecka, i na dniach kupie cynk..nigdy nie bralem PH,wiec to bedzie moj pierwszy powazniejszy cykl.. mam 20 lat, 2 lata temu wzialem 40 tabsów metki(mlody, glupi bylem).. odblok(konieczny?) planuje kupic Paravol na odblok, i potem pojechac jeszcze na Tribulonie pare tygodni.. cykl zaczynam od wrzesnia/pazdziernika.. wystarczy to co wymienilem na cykl ? czy cos jeszcze dokupić/wywalić z niego ? trzymam dietke ww póki co, na cyklu bede trzymal wysoko bialkową, lekka redukcja mi sie przyda.. Planowany cykl 5 tyg. jesli mozna to prosilbym o rozpiske M-Drolu.. P.S. jak juz wspomnialem to moj pierwszy cykl z mocniejszymi specyfikami, chce go zaplanowac z głową, dlatego pytam tutaj ;] .. bo kto na tym lepiej sie zna, jak nie Wy Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi..
Edit: aha, cwicze juz kolo 2 lat, z malymi przerwami, mam za soba kilka cyklów na krecie, no bosterach, hmb itp..
Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2008-08-14 23:57:50
® ImPoSsIbLe Is NoThInG ®
1218750686000
nYcHxC
Wysłana - 15 sierpnia 2008 00:29
zaraz dostaniesz o******l pewnie bo w kilku miejscach pisali ze mdrol nie ejst dobry na pierwszy raz , co nei zmienia faktu ze sam chce zapodac ale to offtop.
A tak w temacie fajnie by bylo gdyby w tym temacie pojawili sie jeszcze przykladowe cykle np wlasnie m-droll i ephi tzn konkretnie lopatologicznie jak i kiedy brac , co z tym jesc (witaminy i inne dodatki) jakie oslonki i kiedy . Chodzi o dokladna rozpiske wszystkiego
1218752961000
NoIzZeR
Wysłana - 15 sierpnia 2008 01:53
za co o******l ? ja poki co tylko pytam :) .. bo chce wiedziec co i jak, a opinie na temat danego produktu zawsze bedą rozne, jedni bedą go chwalic inni nie .. proste
® ImPoSsIbLe Is NoThInG ®
1218758008000
Var_miX
Wysłana - 15 sierpnia 2008 04:06
do pytan masz ****a temat... Prohormony USA, które godne uwagi, jak bys niezauwarzyl
Zmieniony przez - Var_miX w dniu 2008-08-15 04:06:49
1218765965000
wincol
Wysłana - 15 sierpnia 2008 11:34
Skoro m-drol jest zbyt mocnym środkiem na pierwszy raz to czy pierwszy cykl bezwzględnie polecacie na epithinie, czy może któryś z ph byłby kompromisem pomiedzy nimi. tzn.byłby słabszy od m-drola ale mocniejszy od epithina?