Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91953 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

nrw

Wysłana - 02 lutego 2010 22:34    Edytuj Cytuj
kobzur po x-tren efekty super no ale libido lubi spasc niestety.

pierdlak GL czy CEL 2 pewne firmy,wiec obojetnie ktora wezmiesz,jak chcesz cos lekkiego z innych to np. h-drol czy mega-h jest jeszcze P-mag generalnie jest pare cukierkow do wyboru.

pierdlak

Wysłana - 02 lutego 2010 23:00    Edytuj Cytuj
Mógłbyś mi jeszcze napisać czy jedna pucha P-mag z CEL-a styknie na cykl?
Mogę spodziewać się większych przyrostów masy niż po epi?
Co na odblok? Posiadam 10 tabs clomu.
Jest ryzyko gino?
Czy jest bardziej toksyczny od epi
Dzięki!

60thplace

Wysłana - 03 lutego 2010 03:46    Edytuj Cytuj
zrob epi+meta, wyjdzie tanio i wmiare zdrowo, a efekty powinny Cie pozytywnie zaskoczyc

i to nie zartuje sobie, meta nie jest zlym sterydem - wrecz przeciwnie !

no i pomysl o soczku w strzalach, bo robienie kolejnych cykli na samych tabsach przy koniecznosci zwiekszania dawek nie wyjdzie Ci na zdrowie...
Znawca -

pierdlak

Wysłana - 03 lutego 2010 16:01    Edytuj Cytuj
Meta odpada bo u mnie w miescie tylko BD i SCAN więc sama wy***ka;/

matys1984

Wysłana - 04 lutego 2010 10:24    Edytuj Cytuj
siemka tu matys staz na silowni 3 lata. jestem po dwoch kuracjach sterydowych ale dawno. mialem wypadek i nie chodzilem na silke pol roku i mam male spadki i chce sprobowac prohotmony.
m-drol lub h- drol z epi. ktore brac lepiej z punktu widzxenia zdrowia.

kobzur

Wysłana - 04 lutego 2010 14:26    Edytuj Cytuj
H-drol i epi mają mniejsze skutki uboczne i są mniej toksyczne niż m- drol.

matys1984

Wysłana - 04 lutego 2010 15:37    Edytuj Cytuj
a efekty lepsze sa m-drolu czy h-drolu

kobzur

Wysłana - 04 lutego 2010 17:09    Edytuj Cytuj
Masa i siła lepiej pójdzie na m-drolu.

torcer

Wysłana - 09 lutego 2010 22:37    Edytuj Cytuj
Co radzicie na szybki przyrost masy ? M-Drol czy metke ? co mocniejsze ? bo juz mam zaplanowany cykl na mecie ale czytajac o tych ph to chyba zdecyduje sie na m-drol, oczywscie dieta + odrzywki sa ;)

parodia1

Wysłana - 11 lutego 2010 07:51    Edytuj Cytuj
Panowie napiszcie coś o x - tren (cel) , dawki, długość cyklu, osłonki, pct.

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.