Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
kobzur po x-tren efekty super no ale libido lubi spasc niestety.
pierdlak GL czy CEL 2 pewne firmy,wiec obojetnie ktora wezmiesz,jak chcesz cos lekkiego z innych to np. h-drol czy mega-h jest jeszcze P-mag generalnie jest pare cukierkow do wyboru.
1265146490000
pierdlak
Wysłana - 02 lutego 2010 23:00
Mógłbyś mi jeszcze napisać czy jedna pucha P-mag z CEL-a styknie na cykl? Mogę spodziewać się większych przyrostów masy niż po epi? Co na odblok? Posiadam 10 tabs clomu. Jest ryzyko gino? Czy jest bardziej toksyczny od epi Dzięki!
1265148051000
60thplace
Wysłana - 03 lutego 2010 03:46
zrob epi+meta, wyjdzie tanio i wmiare zdrowo, a efekty powinny Cie pozytywnie zaskoczyc
i to nie zartuje sobie, meta nie jest zlym sterydem - wrecz przeciwnie !
no i pomysl o soczku w strzalach, bo robienie kolejnych cykli na samych tabsach przy koniecznosci zwiekszania dawek nie wyjdzie Ci na zdrowie...
Znawca -
1265165171000
pierdlak
Wysłana - 03 lutego 2010 16:01
Meta odpada bo u mnie w miescie tylko BD i SCAN więc sama wy***ka;/
1265209271000
matys1984
Wysłana - 04 lutego 2010 10:24
siemka tu matys staz na silowni 3 lata. jestem po dwoch kuracjach sterydowych ale dawno. mialem wypadek i nie chodzilem na silke pol roku i mam male spadki i chce sprobowac prohotmony. m-drol lub h- drol z epi. ktore brac lepiej z punktu widzxenia zdrowia.
1265275461000
kobzur
Wysłana - 04 lutego 2010 14:26
H-drol i epi mają mniejsze skutki uboczne i są mniej toksyczne niż m- drol.
1265290000000
matys1984
Wysłana - 04 lutego 2010 15:37
a efekty lepsze sa m-drolu czy h-drolu
1265294261000
kobzur
Wysłana - 04 lutego 2010 17:09
Masa i siła lepiej pójdzie na m-drolu.
1265299789000
torcer
Wysłana - 09 lutego 2010 22:37
Co radzicie na szybki przyrost masy ? M-Drol czy metke ? co mocniejsze ? bo juz mam zaplanowany cykl na mecie ale czytajac o tych ph to chyba zdecyduje sie na m-drol, oczywscie dieta + odrzywki sa ;)
1265751427000
parodia1
Wysłana - 11 lutego 2010 07:51
Panowie napiszcie coś o x - tren (cel) , dawki, długość cyklu, osłonki, pct.