Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wielkie dzięki za rozpiskę NRW a epi dorzucić od 4 tygodnia brania h-drola czy od początku brać równo wszystko ? A w razie odbloku co byś polecił oprócz clomidu bo nie mam dojścia ???
1263761384000
nrw
Wysłana - 18 stycznia 2010 22:28
Zaczynasz od epi pozniej wchodzi h-drol tak jak w rozpisce.Na odblok z pewniakow T-bol Thermolife,Pct Assist Competitive Edge Labs,Pct Complete Chaperral Labs,Pct IDS.
1263850101000
czacha92
Wysłana - 25 stycznia 2010 00:48
Siemano wam chcialbym zacząć cykl ze trenadrolem mam jakies bialko na odblok wystarczy listek clo? a oslonki jakie najlepsze i co jeszcze najlepiej dodac jeszcze do tego??
1264376904000
szpiderman
Wysłana - 28 stycznia 2010 22:42
witam. chcialbym zrobic pierwszy cykl na PH i sie zastanawiam co bedzie dobre na 1 cyk + co po nim ( z odzywek ) ewentualnie jak sie odblokowywac. myslalem nad h-drolem + novedex ale nie wiem. moze mi ktos pomoc ??
cos o mnie : staz - 5 lat wiek - 22 lata waga - 110 kg obwody - ramie 46 cm klata 130 cm wzrost - 186
z gory dziekuje za odpowiedz
nie chcę być następnym sportowcem. Trenuję, aby stać się Zwierzęciem
1264714930000
nrw
Wysłana - 29 stycznia 2010 19:41
Jaki cel cyklu??
1264790518000
awax
Wysłana - 29 stycznia 2010 20:56
panowie przeczytalem wszystkie tematy w tym poscie podsumuwojac ktory ph nada sie najlepiej przy odpowiedniej diecie oczywiscie zeby zbic mase''chodzi o gestosc'' i bylby dobry w okresie reduckij i w miare podnosil sile? mialem chec na m drola ale po przeczytaniu wielu sprawozdan jakos sie zniechcecilem h-drol bylby skuteczny ? czy epi?
dyslektykiem jestem :) you have the big biceps:D biceps is small dick its bigger:D