Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam mam pytanie z odblokiem po 2xH-drol 1-6 50mg ile clomidu?? mam dwa listki 18 tab. 10 wystarczy? po 50mg na noc rozumiem?
1263259006000
wylliam
Wysłana - 12 stycznia 2010 12:18
jeden listek + cos w stylu pct assist
"Jak kraść, to miliony. Jak r*****, to księżniczki"
1263295086000
60thplace
Wysłana - 13 stycznia 2010 00:03
dobra, testowal ktos ten ATTACK?
Znawca -
1263337417000
ABARQS
Wysłana - 13 stycznia 2010 11:21
Witam mam takie pytanko mam zamiar zrobić pierwszy cykl na ph i myślę nad 2x H-drol z cel polonczonym z 2x Epithin-E z GENERIC LABZ.A na odblok w razie czego wystarczył by NOVEDEX XT lub PCT ASSIST ? Jak by ktoś mógł to prosił bym o rozpisanie jak dawkować .Pozdrawiam
1263378082000
Devin
Wysłana - 13 stycznia 2010 16:15
nie rozumiem czegoś... na pierwszej stronie jest napisane, że w h-drolu "Brak grupy 17 alfa" a jego wzór to: 4-chloro-17a-methyl-androst-1, 4-diene-3-17b-diol. Więc o co chodzi, jest błąd na pierwszej stronie czy ja coś źle rozumiem? Pytam bo jest to post podwieszony, który ma służyć za źródło informacji. jest toksyczny dla wątroby, czy nie?
1263395735000
nrw
Wysłana - 13 stycznia 2010 23:18
Jest toksyczny,blad jest na pierwszej stronie
1263421088000
RemyLogan
Wysłana - 15 stycznia 2010 12:08
Panowie, takie krótkie pytanie - jestem w drugim tygodniu cyklu na epi. Pierwszy tydzień było 30mg, teraz 40mg. Od kilku dni odczuwam dosyć dokuczliwe backpumpy. Jak temu zaradzić? Czytałem gdzieś, że tauryną, ale w jakiej dawce? W ogóle to normalne, żeby na takim środku mieć takie objawy?