Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
pawel251 superVar.., nie polecam, to słaby środek, a dokłądnie nie wiadomo co w nim jest, w polandzie jedynie pitbul to sprzedaje w usa nie można tego znaleźć, skład jest zamydlony, bo co to jest: "SuperVAR complex: 5 mg" co tam jest? h-drol, tren, superdrol, phera? nie wiadomo, ale skoro "producent" a raczej handlarz dopuszcza 1-8 tyg: 3 x dziennie 1 kaps SuperVar i do tego m-drol, to znaczy, że w supervar nic nie ma!!! TO STRATA KASY więc jeśli kupiłeś to od niego i masz też resztę z zestawu: Kliknij aby zobaczyć zdjęcie w oryginalnej wielkości Halloween hardcore zestaw , to zrób ten cykl jak napisal piesek shop, czyli m-drol + epi, a jesli szukasz dobrego połączenia, to wywal tego supervara i kup sobie e-pol, albo finaflex 550, wysadzi cie z butów na maxa;
1257333845000
roooster
Wysłana - 05 listopada 2009 02:54
Jedno pytanie lece teraz na h drolu jakich cwiczen nie stosowac by nie rozepchało mi bioder bo sa juz dosc szerokie?
1257386062000
BiNiOL-GMC
Wysłana - 13 listopada 2009 16:20
Cześć Panowie. Czy miał ktoś z Was do czynienie z ph o nazwie Mega-Zol z Generic Labz?
1%-er
1258125653000
nrw
Wysłana - 14 listopada 2009 20:25
Meonenim fajnie,ze pimpujesz swoje badziewia z allegro
1258226703000
567890
Wysłana - 15 listopada 2009 13:54
Hey ja bralem SuperVar i dziala! Efekt zaczyna sie po 4 tyg. Cykl mialem 12 tyg zgodnie z zaleceniami. Zero jakich kolwiek problemow z zarciem (a mielem takowe np przy Mdrolu), lepsza wytrzymalosc, poprawa sylwetki - ubytek tkanki tluszczowej. SuperVar tez narpawil moj uszkodzony od kilku tygodni lokiec , co mnie mile zaskoczylo. Przyrost masy i sily byl powolny ale stabilny. Napewno to nie jest srodek dla osob ktore oczekuja szybkich postepow w krotkim czasie. Ja osobiscie bardzo polecam. Widzialem w Pitbullu tez ze jest teraz bo bardzo korzysnej cenie wiec tym bardziej warto sobie go przetestowac.
1258289683000
04mike
Wysłana - 17 listopada 2009 10:12
5 baniek za pudełko 90 na miesieczna kuracje to jest malo? cie chyba porąbało kolego, zwlaszcza ze przydaloby sie 2-3 miechy brac to srodek zupelnie nie warty swojej ceny. oxe juz wychodzi taniej kupic (undera oczywiscie)
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Znawca -
1258449128000
maX1tt
Wysłana - 17 listopada 2009 18:13
witam mam pytanie otoz w pewnych okolicznosciach dostałem 2 pudełka ph JungleWarfare i P-plexa w obydwu opakowaniach mam po 30 kapsułek wiec wiadome ze nie zrobie 30dniowego cyklu na jednym pudełku , wiec czy moge np. 15 dni brac P-Plexa i 15 dni JW czy to jest dobry pomysł i czy nie zaszkodzi w jakis sposób wymieszanie tych srodków i zamiana w połowie cyklu na drugi? tak w ogóle to będzie mój pierwszy cykl jesli chodzi o PH i jeszcze jedno , czy bede musial zakupic cos na odblok? oslonke juz mam , slyszalem ze jw strasznie daje po watrobie.
Zmieniony przez - maX1tt w dniu 2009-11-17 18:13:43
1258477983000
567890
Wysłana - 17 listopada 2009 23:14
04mike , a kto mowi ze trzeba dac 500pln za szt? Wejdz na forum psa to zobaczysz jak sie robi tam promocje. Porste. Trzeba poszukac. Srodek 100% wart swojej ceny. Wiadomo nie 500pln za szt.
1258496053000
567890
Wysłana - 17 listopada 2009 23:59
a 04mike jak bys tez umial patrzec po sklepie to bys zobaczyl zestaw HALLOWEEN. Wystarczy poszukac.
1258498754000
04mike
Wysłana - 18 listopada 2009 09:44
sory zwracam honor, pierwszy raz widze zeby byl tak tanio supervar, i to fajny zestaw. ale przyczjona promocja z lekka :D swoja droga to nie waz sie dziwie ze tak tanio ten zestaw sprzedaja