Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
na mdrolu planuje masowke wiec musze przed tym cyklem chyba troche podciac i fatu spalic bo jak na mdrolu zmasuje to obawiam sie zbytniego zalania...tak to sobie rozkminilem
...only God can judge me...
1254160091000
nieswiec77
Wysłana - 28 września 2009 20:10
dobra bede szamal zdam sie na opinie doswiadczonych kolegow :D pozdro. i do napisania
1254161416000
wylliam
Wysłana - 29 września 2009 13:00
wietas to czy sie zalejesz na mdrolu z epi, czy nie bedzie zalezalo tylko od diety, od Ciebie bo mozna naprawde ladna, czysta mase na tych srodkach zrobic
"Jak kraść, to miliony. Jak r*****, to księżniczki"
1254222026000
matty1
Wysłana - 30 września 2009 20:52
od poniedziałku wchodze na D-Box, brał to ktoś , jakie efekty i jak mu szło ja skończe dam żnać jak na mnie podziałało
1254336767000
wietas85
Wysłana - 30 września 2009 21:59
thx wylliam za rady (sog nie wchodzi). z tym cyklem to i tak sie jeszcze wstrzymam z dwa miechy a venoma stestuje bo i tak juz kupilem a zawsze bylem ciekaw jak on działa. co do diety to przykładam sie i wiem ze od niej bedzie zalezal caly efekt.pozdro!
...only God can judge me...
1254340792000
BadBoyPB
Wysłana - 05 października 2009 14:37
Mam pytanie co do dawkowania na cyklu:
massdrol KS 1-2 10mg ED, 3-4 20mg ED
Dołożyć Epi po tym cyklu?? Osłonki i micha obowiązkowo, mono i cell pump ile dni po??. Mam listek Clomidu, wystarczy na odblok?? Jaka dawka po tym cyklu?? Co ew. zmienić ?? Czytałem sporo postów ale odpowiedzi nie są jednoznaczne
1. WIEK: 21 2. WAGA: 95 3. WZROST: 191 4. WYMIARY: -biceps: 40 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 6. DIETA: Low carb 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak 8. TRENING: Split 4xweek 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endo 13. STAN ZDROWIA: zdrowy 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 110
Zmieniony przez - BadBoyPB w dniu 2009-10-05 14:40:38
Zmieniony przez - BadBoyPB w dniu 2009-10-05 14:45:22
Zmieniony przez - BadBoyPB w dniu 2009-10-05 14:52:26
Vide Cui Fide
1254746250000
roooster
Wysłana - 07 października 2009 00:11
Z czym łączyć H-DROL?
Z pewnością H-DROL jako pojedynczy suplement skutecznie zwiększy hipertrofię mięśni, jednakże, Ci, którzy chcą jeszcze bardziej spotęgować jego działanie, zachować lub zwiększyć osiągnięte przyrosty masy mięśniowe po cyklu na H-DROL, mogą połączyć go z Novedex XT (zawierającym zastrzeżoną mieszankę trzech sprawdzonych klinicznie związków przeciwdziałających aromatazie, które według badań maksymalnie zwiększają biodostępność endogennego testosteronu).
Dla zaawansowanych kulturystów/sportowców, chcących spotęgować działanie H-DROL, pragnących ustrzec się przed spadkami, polecamy następujący cykl:
Takie coś znalazłem na bodyzone.pl cczy przy tym novedexie nie trzeba juz odbloku clomidu nie zarzucac...?
1254867101000
ARyNeKM
Wysłana - 08 października 2009 17:24
1-2 M Drol 1 kaps ed 3-4 M Drol 2 kaps ed 3-6 Epi 3 kaps ed
chlopaki jak odblok?
Odblok wykonujemy taki,jak w przypadku cykli na oralach. Po cyklu na środkach mniej inwazyjnych np. Epi: Drugiego dnia po zakończeniu cyklu: 1-14 Clomid 50mg ED Po "mocnych" cyklach: 1-5 Clomid 100mg ED 6-21 Clomid 50mg ED
2wersja,21dni ?(m drola sa male dawki)
1255015464000
dukeluke
Wysłana - 11 października 2009 22:46
BadBoyPB - ja bym dal 50mg clomid przez 12 dni akurat 1 listek Kreatyne zacznij tydzien przed koncem massdrola. Cell Pump jak skonczysz massdrola.
ARyNeKM - ja bym dal 50mg clomid przez 12 dni akurat 1 listek
roooster - po novedex xt juz nie trzeba sie odblokowywac bo on sam w sobie jest boosterem test
Zmieniony przez - dukeluke w dniu 2009-10-11 22:50:37
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that
1255293989000
wietas85
Wysłana - 13 października 2009 01:37
za jakis czas jak już pisałem robię cykl M-DROL + E-STANE. z poprzedniego cyklu zostało mi 30 tabletek H-DROLA, zastanawiałem się czy dałoby się je jakoś wykorzystać... co myślicie o wrzuceniu tego w.w cykl?może na kicka jakoś?jeśli to głupota to piszcie bo to tylko taka moja rozkmina i ogolnie jestem ciekawy czy ktoś coś takiego testował