Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Podobnie jak inni w tym temacie, przestrzegam przed zakupem S-drola z Fast Action, naciąłem się jakiś czas temu zanim poczytałem o negatywnych opiniach. W każdym bądź razie sprawdzone na własnej skórze, po dwóch tygodniach na 2 tabsach ed, zero jakichkolwiek efektów, więc resztę wywaliłem i pociągnąłem sobie dalej na metce. Oczywiście chodzi o produkt kupiony w Polsce z czarną nakrętką. Za to mogę pochwalić i polecić Paradox z Oxpharmu (połaczenie epi z Furazadrolem). Naprawdę dobra lajtowa opcja, dobre efekty, siła i czysta masa na plus tylko suszy troszkę stawy, ale da się przeboleć Przy okazji jeszcze pytanko. Czy dobrze myślę że byłoby sensownym, połączenie Paradoxa albo samego Furazadrolu z PH typu X-Tren w jednym cyklu w celu ograniczenia sajdów powodowanych przez progesteron. W końcu furka to też antagonista progesteronu... więc chyba połączenie jak najbardziej, hm? na wypadek gdyby sama vit. b6 mogła nie starczyć
Zmieniony przez - skelos w dniu 2009-09-16 10:10:12
dobrze, że nie jestem kobietą, bo sam bym siebie nie rozumiał
1253087973000
evan91
Wysłana - 16 września 2009 13:08
Witam, mam pytanie, czy ktoś może zażywał niedawno oxanavar ? Jakie efekty na plus a jakie efekty ubczone zauważyliście po stosowaniu tego PH...
No i jaki waszym zdaniem jest najpewniejszy ph na masę... w miarę przyzwoite efekty przy niedużym uszczerbku na zdrowiu ;)
Prawdopodobnie wszystko na ten temat zostało powiedziane, ale prawdopodobnie na raty porozrzucane w 50stronach w temacie... Więc jeżeli ktoś śledzi ten temat to będzie potrafił odpowiedzień na moje pytania ;)
wiem wiem... ale są mocniejsze środki i słabsze... są takie które bardziej jadą po flakach inne mniej...
Ogólnie co sądzicie o oxanavar'ze ? Na wiosnę planuje zacząć pierwszy poważny cykl i nie wiem, czy będzie to metanabol czy właśnie oxanavar... po mecie wiem czego się mogę mniej wiecej spodziewać a co do oxanavaru to jak na razie nie przeczytałem o nim żadnej konkretnej opinii ;)
1253105601000
Certik
Wysłana - 16 września 2009 15:10
2x epi i masz lajtowy cykl...oczywiscie uwzgeldniajac cala profilaktyke
1253106651000
evan91
Wysłana - 16 września 2009 15:16
bezpieczniejszy, czy po prostu odpowiedniejszy na pierwszy cykl, bo trochę słabszy ? Czytałem gdzieś ze po oxanavarze nie występuje gino.. prawda ?
1253107008000
Luk122
Wysłana - 16 września 2009 15:19
evan ale po tych "lajtowych srodkach" spodziewaj sie tez lajtowych wynikow