Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91927 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

SebaWlkp

Wysłana - 14 września 2009 12:52    Edytuj Cytuj
No ogółem mój cykl z m drolem składa się z:

8 Kg Gain bolic
Glutamina
2 kg Ostrovii
Witaminy
Kreatyna (po cyklu)

No i 5 paczek omki. Myślałem jeszcze nad metą polska z jelfy, ale raczej z tego zrezygnuje, bo wątpię czy flaki to wytrzymają, chyba żeby dorzucić jeszcze jakieś dodatkowe osłonki.Co o tym myślisz Martainn?
Ekspert -

Martainn

Wysłana - 14 września 2009 13:05    Edytuj Cytuj
M-drola z metą bym nie mieszał. Coś lżejszego lepiej. Epi, h-drol itp. Osłony tak czy tak możesz kupić. Albo wydaj więcej i kompleksowo Cycle Assist 130 zł, albo Esseliv. Ale przy skutecznym dawkowaniu cena wyjdzie podobna, więc ja bym uderzył w Cycle Assist.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2009-09-14 13:07:08

SebaWlkp

Wysłana - 14 września 2009 13:17    Edytuj Cytuj
Dzięki ;) Więc jednak z tej mety zrezygnuje, pomyśle nad epi. A osłonki myśle wziąć esseliv, sylimarol i coś takiego na żołądek :
http://www.i-apteka.pl/product-pol-2820-GASTRO-PROTECT-x-80-kapsulek.html
Myśle że wystarczy. Dałbym soga, ale już ci tu dawałem Zdrowia

Edit: Właśnie doszedł mi m - drol. Malutkie te kapsy, takie niepozorne

Zmieniony przez - SebaWlkp w dniu 2009-09-14 16:35:04
Ekspert -

Szymer2

Wysłana - 14 września 2009 18:13    Edytuj Cytuj
ja bym w cycle assist zainwestował bo to supel pod ph i masz wiekszą pewność że będzie dobrze chronił przed szkodliwym działaniem m-drola.

Martainn

Wysłana - 15 września 2009 07:50    Edytuj Cytuj
Też bym wziął Cycle Assist zamiast Esseliv. Lub połączył bym oba środki. M-drol to nie zabawka. I żeby kolega o odbloku nie zapomniał.

Luk122

Wysłana - 15 września 2009 14:48    Edytuj Cytuj
w zadnym wypadku nie mieszaj metki z trollem
nie pzbierasz sie
Znawca -

nielubiany

Wysłana - 15 września 2009 14:53    Edytuj Cytuj
Witam. Z czym polaczyc epithin-e na pierwszy cykl na ph? Chcialbym ze4by byl to jak najmniej inwazyjny i szkodliwy ph.

Martainn

Wysłana - 15 września 2009 15:01    Edytuj Cytuj
Jeśli najmniej inwazyjny to weź 2 opakowania Epi. Nie trzeba z niczym łączyć i efekty są niezłe.

Certik

Wysłana - 15 września 2009 20:30    Edytuj Cytuj
sebawlkp syli + esseliv dobre kombo

zdr

krab18

Wysłana - 15 września 2009 22:04    Edytuj Cytuj
chce zrobic za 2 tygodnie cykl bo 2 tyg temu skonczyłem cykl na krecie

mam:
m-drol i epi
2,5 kg białak hi-tec
2kg mega massa
cycle assist i esseliv
kreatyne mono z powerXsport
clomid

ktos by mi mogł rozpisac od ilu tabs zaczac kiedy zaczac kreatyne jak brac c. assist i eseliv kiedy krete wrzucic

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.