Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie - które PH typowo na siłę? Chodzi mi o niewielkie przyrosty masy mięśniowej, a jeśli już, to zbitej w stosunku do przyrostów siły. Myślałem o H drolu, ktoś stosował?
z góry dzięki
Zmieniony przez - Cregg w dniu 2009-08-24 21:28:21
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
8,5m/s ;)
1251141413000
nrw
Wysłana - 24 sierpnia 2009 22:36
Arkus P jak miales przerwe to zacznij od kretki na poczatek a pozniej ph
Cregg H-drol bardzo dobrze buduje sile no ale troszke kilo tez wrzucisz
1251146212000
kasteta
Wysłana - 24 sierpnia 2009 23:04
Świetny art. Bodyline !
Najbardziej mi sie spodobała opcja na "pierwszy raz" :
1-2 10mg m-drol 3-4 20mg m-drol 3-6 epi po 3kapsy
i teraz od 7tygodnia :
1-14 Clomid 50mg ED
czy wersja :
1-5 Clomid 100mg ED/Nolvadex 20mg ED 6-21 Clomid 50mg ED/Nolvadex 20mg ED
??
Z osłonek starcza sesnsowne ilosci lecytyny czy cos dokupić ?
I tak mi sugerowal bull zeby w ostatnim tygodniu ph dolaczyc kreatyne, co o tym myslisz ?
Aaa.. i czy w czasie cyklu na ph jest sens dopijania no-boostera przed trenem czy wystarzajaco bedzie mnie pompowalo?
te kapsuly wszystkie lykac do posilku w podzielonych dawkach ?
jak znajdziesz chwilke to skrobnij cos
pzdr.
Zmieniony przez - kasteta w dniu 2009-08-24 23:06:41
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
1251147850000
Arkus P
Wysłana - 25 sierpnia 2009 00:45
nrw spoko kretka jest w trakcie a o PH pytam bo to bedzie w nie dlugim czasie powrot do chemi a chce sprobowac PH bo mysle taka przerwa to dobry moment
od grudnia 07 oFF
1251153914000
nrw
Wysłana - 25 sierpnia 2009 11:18
Arkus P opcji jest wiele epi,h-drol,p-mag itd
1251191884000
Arkus P
Wysłana - 25 sierpnia 2009 11:57
samo epi da rade? bo przeczytac mozna ze da rade a i ze nie da rady bo jest dobry na koniec cyklu po mocniejszych srodkach,
rozumiesz chce cos umiarkowanego nie chce odrazu przyladowac trenadrolu bo to bez sensu jak dla mnie ;)
od grudnia 07 oFF
1251194267000
matty1
Wysłana - 25 sierpnia 2009 14:15
na mnie epi fajnie podziałał - był to mój pierwszy cykl na ph i na razie jedyny ;)
ale epi polecam
1251202510000
wylliam
Wysłana - 25 sierpnia 2009 14:27
matty, jaki wiek? waga i wymiary z profilu aktualne?
"Jak kraść, to miliony. Jak r*****, to księżniczki"