Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91887 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

Alex001

Wysłana - 23 sierpnia 2009 08:00    Edytuj Cytuj
przejrzałem tą dyskusję i zabrakło mi pewnych informacji. Prohormony pod wpływem enzymów trawiennych stają się właściwymi SAA, chciałbym się dowiedzieć(i nie tylko zresztą ja) jaki prohormon jakim SAA się staje?

Martainn

Wysłana - 23 sierpnia 2009 08:02    Edytuj Cytuj
Szukaj w opisach. W większości jest napisane. Jest teraz tyle tego, że wypisanie wszystkiego zajęłoby masę czasu.

Alex001

Wysłana - 23 sierpnia 2009 09:42    Edytuj Cytuj
Znalazłem trochę informacji na temat tych PH i wynika z nich że skoro trenbolon to najsilniejszy steryd to trenadrol powinien być najlepszym prochormonem.

Martainn

Wysłana - 23 sierpnia 2009 10:00    Edytuj Cytuj
Jest mocny, ale bardzo mocno toksyczny i nie wiem, czy jest sens tak ryjące bebechy orale brać. Szczególnie jeśli nie masz dostępu do aptecznego odbloku. A jeśli masz, to pewnie masz i do saa. W takim przypadku igła będzie lepszym i bezpieczniejszym wyborem. Zdecydowanie. A co do Trenadrolu Kilosports to nie wiadomo co tam siedzi. Stosowałeś już jakieś cykle PH?

Alex001

Wysłana - 23 sierpnia 2009 10:42    Edytuj Cytuj
PH nie ale SAA owszem. Zainteresowały mnie te PH ze względu na opisane na pierwszej stronie pozytywne relacje użytkowników. Superdrol i trenadrol dają dobrej jakości mięśnie, owszem można ich użyć w tradycyjnej formie injekcyjnej(trenbolon, masteron), ale te środki oferują tylko undery, a z tym nigdy nie wiadomo. No a po aptecznym testosteronie(prolongatum, omnadren) mięśnie są zalane nawet przy stosowaniu tamoksifenu(nolvadex). Do tego superdrol nie aromatyzuje ani do estrogenu ani progesteronu więc efekty uboczne z tym związane mamy zgłowy.

Martainn

Wysłana - 23 sierpnia 2009 11:14    Edytuj Cytuj
Zrobisz jak chcesz. Trenadrol jest silny, ale równie silny jest blok. Więc bez apteki tak czy tak się nie obejdzie.
Undery, underami, ale w Trenadrolu też nie wiadomo co siedzi, więc ryzyko wcale nie mniejsze. Jest kilka firm którymi warto się zainteresować. Np CEL i GL. Przejrzyj ich ofertę. Na CEL możesz złożyć cały cykl + osłony w postaci Cycle Assist. A będziesz pewny, że w środku siedzi to co na etykiecie. Możesz zastanowić się nad Paradoxem OXPharm. Z tego co pamiętam to epithyna + fura (winko) czyli też dość fajny cykl, o na prawdę zminimalizowanych saidach. Przyrosty masy nie tak wielkie jak na trenadrolu, ale za to suche i dość łatwe do utrzymania. Z tego co pamiętam nrw testował i zadowolony.

Alex001

Wysłana - 23 sierpnia 2009 11:37    Edytuj Cytuj
"Np CEL i GL" Możesz mi napisać pełną nazwę bo te skróty ni mi nie mówią.

Martainn

Wysłana - 23 sierpnia 2009 11:38    Edytuj  Cytuj
Competitive Edge Labs i Generic Labz

SebaWlkp

Wysłana - 23 sierpnia 2009 13:00    Edytuj Cytuj
http://www.allegro.pl/item715022082_m_drol_90_kaps_najsilniejszy_prohormon_massdrol.html

Czyli ten powinien byc dobry?
Planuje cykl z ph konkretnie z massdrolu i trenadrolu,ale sam nie wiem jakie konkretnie kupić. Do tych co brali - jak to dawkowaliście by były dobre efekty? starczy te 1 - 2 kapsułki dziennie czy więcej?
Ekspert -

Alex001

Wysłana - 23 sierpnia 2009 13:28    Edytuj Cytuj
Dzięki

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.