Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91990 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

Luk122

Wysłana - 15 sierpnia 2009 00:05    Edytuj Cytuj
Roid Rage pomysl teraz ze sa tu ludziki ktorzy za free dostaja ph ze sklepow zwlaszcza z jednego
masz juz odpowiedz czemu czesc "fachowcow" rozpisuje odbloki na srodkach dostepnych tam jak Pct assist czy nowedex
czemu wg ich wiedzy ten czy tamten srodek "nie blokuja" ? czemu 90 proc srodkow z grupa 17aa nie uszkadzaja watroby ?
oczywiscie zaraz pare osob zappyta o odblok po epi /bo po co przejrzec 5stron w tyl/ i post zniknie, a walki zostana :)

Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2009-08-15 00:06:01
Znawca -

567890

Wysłana - 18 sierpnia 2009 01:13    Edytuj Cytuj
Roid_rage no wlasnie , mozna sobie krzywde zrobic twoimi poradami!
Wszystkie sterydy sa wlaciwie anaboliczno androgenne z budowy chemiczne w mniejszym lub wiekszym stoponiu.
Takze najapierw sprawdz na sobie i ze swoimi znajomymi dzialanie a pozniej sie wypowiadaj.
Roid_rage z tego co widze to ty masz jakis cel w pimpowaniu srodkow typu Clomid czy Nolva na odlok moze ty masz z tego jakis cel....
Ja nie jestem alfa i omega ale uwierz mi wiedze mam od kogos ktoremu ty nie dorastasz do piet.

Luk122 o braniu towaru to masz bardzo widze duze poejcie czyli zadne. Takze ty sie lepiej juz nie wypowiadaj.

Luk122

Wysłana - 18 sierpnia 2009 04:39    Edytuj Cytuj
hehe TY masz pojecie ?
goradzajac z dupy odbloki
rob tak dalej to raczej ty ludziom zniszczysz zdrowie niz Roid Rage

Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2009-08-18 04:56:01
Znawca -

RemyLogan

Wysłana - 18 sierpnia 2009 10:48    Edytuj  Cytuj
http://www.sfd.pl/Metanabol_Jak_zazywac-t521418-s2.html

Trzeci post od góry. Jak widać, nawet po mecie nie trzeba odbloku.

Roid_rage

Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:22    Edytuj Cytuj
hehehe jego nic nie blokuje

Ja sie juz nie wdaje w dyskusje bo to nie ma sensu (jakbym mowil do 5 letniego dziecka hehe) Kazdy kto ma glowe na karku wybierze wlasciwa opcje

Zmieniony przez - Roid_rage w dniu 2009-08-18 18:26:29

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

N-e-o

Wysłana - 18 sierpnia 2009 23:33    Edytuj Cytuj
A co sądzicie o takim cyklu?

w1-8 test p 75-100mg e2d
w1-5 mdrol ( w1 2caps ed, w2-5 3caps ed)
w4-8 epi e 3caps ed

A na odblok:
w9-11 clom (d1 300mg, d2-d11 100mg, d12-d21 50mg)
w9-11 nolva 20mg ed

Wcześniej już przeżyłem 6tyg cykl m-drol + epi e, podczas którego zjadłem po 90caps tych PH i wszystko było ok (nawet enzymy były w normie)

Zastanwaiam się nad dodaniem: w1-8 nolva 10mg ed, tak just in case ;P

"Nie dyskutuj z d****em: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Tłuszcze - Kompilacja --> [http://www.sfd.pl/Tłuszcze_-_Kompilacja-t464716.html]

nrw

Wysłana - 19 sierpnia 2009 10:53    Edytuj Cytuj
Zmniejsz ilosc m-drola i skroc go do 4 tyg a zwieksz i przedluz epi do 6 tyg i sppokojnie na 4 kapsy wchodz

SebaWlkp

Wysłana - 20 sierpnia 2009 13:14    Edytuj Cytuj
Ekspert -

567890

Wysłana - 21 sierpnia 2009 18:35    Edytuj Cytuj
Roid_rage dokldanie kazdy wybierz wlasciwa opcje , chyba kazdemy zalezy na zdrowiu i postepach.

SebaWlkp ja bym sobie to odpuscil. Ten pordukt pochodzi zapewne od znanego tu c****walkarz i oszusta. Takze nie widomo co jest tak naprawde w srodku. Pozatym juz nawet etykieta wporwadza w blad bo w srodku nie ma oxandrolony ani nawet zblizonej do niego substancji. To zwykle Epi.

Martainn

Wysłana - 22 sierpnia 2009 21:39    Edytuj Cytuj
Roid_Rage ja jechałem Epistane 6 tygodni w dawkowaniu 30/30/40/40/50/50 i skoro nawet nie odczułem bloka to po kiego grzyba jeszcze bardziej mieszać środkami aptecznymi? Gdzie tu jakakolwiek logika? Spójrz na pierwszą stronę i pierwszy post Body Line, nawet on pisze, że blokuje na prawdę niewielu. Ja osobiście znam 1 taki przypadek. Słownie jeden! Wszystko zależy od indywidualnych odczuć. Ładowanie np clomidu, jak nie ma bloku może przynieść więcej szkód niż korzyści. Libido na wyżynach, a po Triboxo po cyklu jeszcze wyższe i ja mam jeszcze mieć blok. Panowie, bez przesady.
W pogotowiu jednak zawsze warto coś mieć.

Zmieniony przez - Martainn w dniu 2009-08-22 21:59:49

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.