Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Luk122 a nam smiac sie chce z ciebie. Za to takiego wynalazku jak ty to ja dawno nie widzialem na oczy
1249817520000
hernegild
Wysłana - 09 sierpnia 2009 21:11
To teraz ja mam pytanie z trochę innej beczki, clomid i nolve wykryje test antydopingowy, a jak jest z takimi zabawkami jak pct assist czy inne tbole, czy są wśród tych supli do PCT jakieś produkty, które mogą dać pozytywny wynik na kontroli?
1249845080000
wietas85
Wysłana - 10 sierpnia 2009 11:57
jeśli chodzi np. o Novedex xt to producent na opakowaniu piszę że test antydopinowy po stosowaniu teo preparatu może dać wynik pozytywny :-/ nie wiem jak z innymi w.w ale pewnie tak samo...
...only God can judge me...
1249898248000
567890
Wysłana - 10 sierpnia 2009 13:01
no nie zuplenie jest tak samo w PCT Assist i np Tbol sa same ziola i z pkt widzenia chemicznego te substancje nie beda wykryte bo nie sa zakazane w uzywaniu. Jedyne co moze dac pozytywny wynik to powiekszenie produkcji wlasnego tescia. Za to w Novedex xt wyjdzie 100% substancja na tescia w nim zawarta.
1249902090000
hernegild
Wysłana - 10 sierpnia 2009 13:03
ok dzieki za odpowiedz, a suple w tylu 6oxo, albo oparte na 6bromo jak restore czy tez cissus drol tez dadzą wynik pozytywny?
1249902222000
RemyLogan
Wysłana - 11 sierpnia 2009 16:03
Panowie, poczytalem nieco w tym temacie o odbloku po ph i jestem sklonny zrobic odblok apteczny, pomimo tego, ze cykl "tylko" na epi. Dawkowanie ma wygladac tak - 30/30/40/40/50/50. Wiec czym radzicie sie odblokowac - clomid czy nolva? I w jakich dawkach i jak dlugo? Pierwotnie mial byc arremadex xt/novedex xt, ale zmienilem zdanie.
6oxoi 6bromodione tez powinno dac wynik pozytywny. Takze jak startuje i masz kontrole lepij odstaw te srodki wczesniej. RemyLogan jestes harcorem. Epi stosuje sie na odblok po dlugich cyklach a Ty chcesz walic odblok po wlasciwie odbloku. Po epi kolego to raczej staraj sie podtrzymac dalszy anabolizm niz wyrownywac gospodarke hormonlana. Zreszta zrbisz jak chcesz. Twoje zdrowie Twoje cialo. Dla mnie mozesz sie najesc i 50tabletek clomidu tak zeby pozniej dynka z bulu Ci odapadla i w pozniejszym czasie dopiero odbije Ci sie na gospodarce hormonalnej jak przysadka zrobi tzw "shut down forever"