Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91883 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

Roid_rage

Wysłana - 02 sierpnia 2009 00:20    Edytuj Cytuj
Jak cos pisz tutaj za duzo dziwnych maili dostawalem z sfd i nie odbieram, leca do spamu eehhe

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Specjalista -

prosac

Wysłana - 02 sierpnia 2009 00:24    Edytuj Cytuj
mozesz sie do mnie odezwac na gg?? tutaj raczej to nie przejdzie ...

Luk122

Wysłana - 02 sierpnia 2009 04:18    Edytuj Cytuj
Buhaha po mnie sie jedzie jak wymiewam dziwne teorie "en ph czy inny nie blokuja" ble ble ble
lykajcie dalej nowedeksy czy inne syfy na odbloki po srodkach gdzie nawet nie wiadomo na ile dany srodek blokuje.
A juz twierdzenie ze nie ma co roibc badan bo one nic nie daja i liczy sie tylko to jaksie czujesz to juz kompletny *****izm
jeden lapie bloka i jest zamulony, inny pobudzony
jesli ktos ma poziom test 10x ponizej normy i czje sie w miare ok to nie jest zablokowany ????????????????????????
przeczytajcie jeszcze raz definicje blokowania osi. Blok to moment w ktorym nie produkujemy sami tescia 0 innymi slowy WYNIK WYCHODZI PONIZEJ NORMY i nie pomoze tu sciemnianie "czujesz sie ok to sie nie odblokowuj sie"
arremedexy ? nowedexy ? odblokowujcie sie dalej tym syfem, juz bylo kilka tematow ze typy w tydzien po arremedeksie czy nowedeksie tracili caly "vigor" i placz - jak przywrocic libido do normy
do tego skok poziomu dht /prostata i wlosy dostaja w kosc/ o czym juz bardzo niewiele osob pisze

oczywiscie post gdzies zaginie w natloku :
"odblokuj sie nowedexem bo ja to bralem i bylo ok"
pozdro
Znawca -

nrw

Wysłana - 02 sierpnia 2009 10:06    Edytuj Cytuj
Luk122 przeciez my tu dyskutujemy i wszystko zostalo poruszone o czym piszesz.

Luk122

Wysłana - 02 sierpnia 2009 11:38    Edytuj Cytuj
napisal swoje zdanie co do waszej dyskusji..
wroc kilka stron wstecz - jak mi niektorzy podjezdzali ze jestem *****emi prowaze "zmieszna" krucjate przeciw ph - byla zasada ktora jest aktualna po dzis dzien - "lykasz srodki o dzialaniu anaboliczno androgennym oblokowujesz sie - tutaj ta zasada jest naciagana do maksimum
przez pewien czas "nie blokowal" epitin na dzis 3-4 ph nie blokuja, ostatni jakis fachman polecal tribulusa po massdrolu. i oczywiscie kilka osob w ciezkim szoku jakpisze ze m drol to steryd - bo przeciez mozna kupic w sklpie
pieknie nie ?
Znawca -

567890

Wysłana - 03 sierpnia 2009 11:32    Edytuj Cytuj
Roid_rage tez sie bawie pranscie lat w ten sport i wiem co na mnie dziala co nie. Na badania nie zawsze mam czas, pozatym porfilaktyka co rok lub dwa w robocie. I jest ok. Najwyrazniej nie brales tego co dziala.

wietas85

Wysłana - 04 sierpnia 2009 00:52    Edytuj Cytuj
co lepsze na odblok po ph - pct assist czy novedex xt???

...only God can judge me...

prosac

Wysłana - 04 sierpnia 2009 01:15    Edytuj Cytuj
clomid lub nolvadex

Luk122

Wysłana - 04 sierpnia 2009 14:01    Edytuj Cytuj
wietas zauwazam problemy z czytanem
wroc kilka postow wyzej czemu nie uzywac zadnych 6oso czy innych nowedexow ale twoje zdrowie twoj wybor
Znawca -

567890

Wysłana - 04 sierpnia 2009 19:39    Edytuj Cytuj
wietas85 PCT Assist zdecydowanie lepszy. Sredek bez zadnych efektow ubocznych i naprawde swietnie dziala. Wkoncu o zdrowi chodzi i odbry wybor takze bierz smialo PCT Assist.

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.