Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
nie chce zakładać nowych tematów wiec zapytam tutaj. Co sądzicie o PH tj.: - Massdrol/Superdrol ( znalazłem to na aukcji ale z tam tąd raczej nie bede brał i czy massdrol i superdrol to to samo ?) - AVAR - OXANAVAR - S-DROL
interesuje mnie co lepsze, gdzie mniej skutków ubocznych i co na osłone, czas działania itp. z góry dzieki
1248961320000
nrw
Wysłana - 30 lipca 2009 22:33
Massdrol/Superdrol to to samo
Napisze tak sa pewniejsze firmy produkujace PH niz te ktore wymieniles.
1248986005000
Daras91
Wysłana - 30 lipca 2009 22:43
mozesz mi napisac jakie ? na PW albo gygy
1248986612000
nrw
Wysłana - 30 lipca 2009 23:10
Z pewniaków np. Competitive edge labs
1248988232000
567890
Wysłana - 31 lipca 2009 12:26
j.w.
1249035989000
Daras91
Wysłana - 31 lipca 2009 12:58
ok dzieki. ale na początek chyba wezme massdrol'a a później sie pomysli
1249037880000
Daras91
Wysłana - 31 lipca 2009 13:12
a wiesz może cos o tym produkcie : "COMPETITIVE EDGE LABS M-drol" bo wyczytałem na forum ze dobry i idzi po nim i masa i siła i obwody itd. prawda to ? jeśli tak to interesuje mnie ile on kosztuje i gdzie można to nabyć.. ? bo chciałem brac cos z koksów ale mysle że ph sa troche bardziej bezpieczne itp.
1249038748000
nrw
Wysłana - 31 lipca 2009 13:31
Na pierwszy raz m-drol za silny tym bardziej,ze wazysz 63 kg.Troszke za wczesnie na zabawy w saa czy ph.
1249039869000
Banks00
Wysłana - 31 lipca 2009 22:51
bo chciałem brac cos z koksów ale mysle że ph sa troche bardziej bezpieczne I tu sie gruubo mylisz. A szczególnie odczuje to Twoja wątroba. Za wcześnie na takie specyfiki, bez diety nawet koks na niewiele sie zda
1249073470000
wietas85
Wysłana - 31 lipca 2009 22:57
kończe właśnie cykl h-drol + epi i zastanawiam się co z odblokiem bo konkretnie nie czuje sie zablokowany. Libido w normie i samopoczucie ok. Mialem kupic pct assist i jakis tribulus ale w tej sytuacji nie wiem czy bedzie to potrzebne. Póki co w ostanim tygodniu cyklu zaczałem szamać kreatynke no ale nie wiem co zakupić po cyklu. Co o tym myślicie???jak jest ok to obejdzie sie bez odbloku?