Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
w jednym sklepie zamiast epi zaproponowali mi havoca.ma identyczny skład jak epi, może byc zamiast epi na drugą cześc cyklu???
...only God can judge me...
1247217276000
567890
Wysłana - 10 lipca 2009 12:55
H-drol zawsze mial biale nakretki i zadnych innych. wietas85 , pitbullshop.pl znajdziesz Epi z Generica i Cel'a.
1247223300000
Banks00
Wysłana - 10 lipca 2009 13:29
Lepiej kupić sprawdzone Epi niż bawić się w nowe :P
wietas85 Jak efekty po jednym opakowaniu, opłaca się kupić?
1247225354000
wietas85
Wysłana - 10 lipca 2009 14:27
ja mieszkam w UK i zamawiam tutaj ze sklepów www. Nie mieli nigdzie Epi wiec wzialem tego Havoca na drugą cześć cyklu. Skład ma identyko jak Epi wiec powinno byc si, a poza tym poradzilem sie jednego znawcy z sfd Efekty są bardzo zadowalające tyle że jade na hdrolu i epi (hdrol piaty tydzien, epi trzeci). Poszlo mi 4 kg suchego miesa, miesnie ubite, sila na + i zayebiste napompowanie po treningu no i wycina też. Produkt godny polecenia. Zobaczymy jak ten havoc
...only God can judge me...
1247228866000
asz81
Wysłana - 10 lipca 2009 20:50 Usunięty przez Banan za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.
1247251803000
Banks00
Wysłana - 11 lipca 2009 14:53
Czytałem sporo o PH i zastanawiam się nad wyborem 2 środków Epithin-E/E-stane (skład ten sam więc chyba różnicy nie ma?) a H-drolem. Który z nich polecalibyście na 1 raz Cel cyklu - rzeźba
Zmieniony przez - Banks00 w dniu 2009-07-11 14:55:03