Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91930 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

SFD

Wysłana - 28 czerwca 2009 18:18    Edytuj Cytuj
h-drol 3 tbl? w sumie ok, ale skoro łączysz z epi to ja bym sobie odpuściłtą 3, dlaczego?
H-DROL: 4-chloro-17a-methyl-androst-1,4- diene-3-17b-diol
EPI: 2,3a-Epithio-17a-methyletioallo cholan-17b-ol

WIDZISZ PODOBIEŃSTWO?
chodzi o 17a-methyl - oczywiście to temat na inny post, ale ogólnie łączy się PH w taki sposób aby tego "wzoru" nie podwajać bo rypią się flaki..,
Dlatego skoro już się zdecydowałeś na połączenie to nie zwiększaj dawki..
wg mnie powinno być:
H-DROL 1-2 tydz 2tbl
H-DROL 3 tydz 2tbl + EPI 2tbl
H-DROL 4 tydz 2tbl + EPI 3tbl
EPI 5 tydz 4tbl
EPI 6 tydz 4tbl

wietas85

Wysłana - 28 czerwca 2009 18:42    Edytuj Cytuj
dzieki za rade. no podobno nie poleca się wchodzenia na 3 kapsy hdrola ale tak chciałem zapytać z ciekawości. epi biorę 30/40/50/50/50/50

...only God can judge me...

patryku5

Wysłana - 28 czerwca 2009 20:01    Edytuj Cytuj
Witam, mam zamiar wziac m drol'a i p-plex'a czy cos takiego moze byc:
1. 1 m drol, 2 p-plex
2-4 2 m drol 3 p-plex
dzieki za pomoc

Zyj,a nie istniej!

SFD

Wysłana - 28 czerwca 2009 21:31    Edytuj Cytuj
Moja propozycja rozsądnego cyklu wygląda następująco:
1tydz: M-drol 20mg (1tbl rano/1tbl wieczorem)
2tydz: M-drol 20mg (1tbl rano/1tbl wieczorem)
3tydz: M-drol 20mg + Phera-Plex 10mg
4tydz: M-drol 20mg + Phera-Plex 10mg
5tydz: Phera-Plex 30mg
6tydz: Phera-Plex 30mg
7tydz: Phera-Plex 30mg (ten 7 tydzień to tak "ewentualnie" jak będzie ci za mało)

jak widzisz zostanie ci jeszcze troche m-drol'a na nastepny cyklon, ale nie polecam przy łączonym zapodawać więcej niż 2tbl m-drol'a ponieważ ostro wali po flakonach i mocno blokuje.., 7 tydzień dodałem jakby ci się zdarzył "wypadek przy pracy" (wypadnie ci kilka treningów z jakis powodów, albo nie rozkręci się jak trzeba w ciągu 6 tyg)

patryku5

Wysłana - 28 czerwca 2009 22:17    Edytuj Cytuj
Dzieki takie cos bardziej mi sie podoba, zobaczymy jak podziala :) pozdroo

Zyj,a nie istniej!

tmk1905

Wysłana - 29 czerwca 2009 13:05    Edytuj Cytuj
WITAM !!!Panowie mam kilka pytań na temat PH !!!
zakupiłem sobie ostatnio Mdrol i Mega H. Czy mógł by któs zrobić mi rozpiske jak to zażywać żeby były najlepsze efekty i jaki odblok po tym wszystkim ???? a jesli to wszystko za dużo to mogłbym wziąść sam Mdrol
pozdrrawiam

Luk122

Wysłana - 29 czerwca 2009 13:40    Edytuj Cytuj
profil uzupelnij
Znawca -

Woojashek

Wysłana - 29 czerwca 2009 22:24    Edytuj Cytuj
Cykl na H-Drolu Solo

1tydz: H-drol 25mg
2tydz: H-drol 50mg
3tydz: H-drol 50mg
4tydz: H-drol 50mg

Czy moze proponujecie inaczej ?
Na odblok listek Clomu starczy ?

Zmieniony przez - Woojashek w dniu 2009-06-29 22:28:42

"A w ogóle to ile ciśniesz na klatę ,że taki mądry jesteś?"

25arek

Wysłana - 30 czerwca 2009 07:32    Edytuj Cytuj
Chcialbym poznac wasza opinie na temat "Halo-Test Depot XTR" z EXTREME LABS i czy jrst sens robic mix z tesciem ,jesli nie to kiedy najlepiej to brac zaraz po cyklu z tesciem(solo)czy niwarte zachodu? A sklad tego jest taki: 4-chloro-17a-methyl-androsta-1,4-diene-3,17-diol 60mg
2a17a-dimethyl-5a-androst-3one-17b-ol 25mg
6,7dihydroxybergamottin(DHB)

Szymer2

Wysłana - 30 czerwca 2009 09:50    Edytuj Cytuj
oxanabolon nie jest klonem h-drolu. 25arek bierz coś sprawdzonego z ph.

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.