Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Po Epi i H-Drol nawet Novedexy nie potrzebne. Mi o po Epi wystarczył dobry tribulus, znajomy po H-drolu też stosował tylko tribulusa porządnego i stykło.
1243948797000
Luk122
Wysłana - 04 czerwca 2009 23:11
jak juz wspomnialem zastraszajaca wzrasta liczba ph po ktorych nie trzeba sie odblokowywac
No ***nij się w łeb. Przyda Ci się bo gówno wiesz, a się wymądrzasz non stop. 99% osób nie ma bloka ani po Epi ani po H-drol. Ładowanie tu odbloku może wyrządzić więcej szkód niż korzyści. Prowadzisz te swoje śmieszne krucjaty, a wszyscy mają z Ciebie pompe.
Zmieniony przez - Martainn w dniu 2009-06-05 06:47:56
1244177220000
Luk122
Wysłana - 05 czerwca 2009 10:08
ja mam z Was pompe, Arremedexy, Clomedy itd
po prostu smiesza mnie ale i w****iaja naciagacze i ludzie ostro pimpujacy saa /epi, h drol/ jako bezpieczne sterydy, co do smiechu to tez milem smiech jak tu zaczeto pisac ze m drol nie jest toksyczny czy ze idzie zrobic 16tyg na oralach
po prostu smiesza mnie ale i w****iaja naciagacze i ludzie ostro pimpujacy saa /epi, h drol/ jako bezpieczne sterydy Bo są bezpieczne. Nie znam nikogo poza zluo który by mówił o negatywnym oddziaływaniu tych supli. Ja jechałem 6 tygodni na maksymalnych dawkach epi i nie odczułem żadnych negatywnych skutków. Badania wyszły dobre, poza lekko podwyższonymi enzymami wątrobowymi. , co do smiechu to tez milem smiech jak tu zaczeto pisac ze m drol nie jest toksyczny czy ze idzie zrobic 16tyg na oralach To akurat też mnie śmieszy. Mdrol jest bardzo toksyczny, a żeby jechać 16 tygodni na oralach trzeba mieć nierówno pod sufitem.
ps kto sie smieje? koledzy ze sklepu Ja i Ci co stosowali. Nikt jednak nie brał się za nic mocniejszego niż h-drol, epi, bo wtedy już lepiej się kuć.
1244189565000
Luk122
Wysłana - 05 czerwca 2009 10:17
Zmieniony przez - Luk122 w dniu 2009-06-05 10:18:22
Novedex działał tak jak trzeba, ale na pewno był czymś zanieczyszczony. Choć ja akurat negatywnie tego w żaden sposób nie odczułem. Po zastosowaniu jednak uważam, że nie warto bo nie wiadomo co w tym wszystkim siedzi. Szczególnie Kilosports, Gaspari też na pewno nie jest czysty, a ALRI to już w ogóle bajka.
1244189981000
roooster
Wysłana - 05 czerwca 2009 21:14
N1-T jeden z lepszych boosterow jakie jadłem reszta nie pewna j/w szczegolnie Alri.
1244229243000
dobrykoks
Wysłana - 05 czerwca 2009 21:30
superdrol od c****a - lipa, dobra dieta i +3kg, sila w miejscu, po kilku tygodniach spada - wiecej wody lapie sie po mono olipu . Co do blokowania, to nie wiem ja nic nie robilem i mialem sie dobrze.. Przy takiej toksycznosci, faktycznie lepiej mono, a jak juz konkret to tescia.
Martainn nie myślcie ze Epi i Hdrol nie blokują i wystarcza tylko zwykły odblok bo czasaem trzeba apteczny , zresztą co wy wiecie zresztą ja tez co moge wiedziec skoro to jest pare lat na rynku a badania na takie coś sa w zasadzie tylko czy nikomu w czasie cyklu i pewnie jakies 2 miechy nic sie nie stało i sa oczywiście sponsorowane i zostaje dopuszczone do sprzedazy :D to nie są zabawki , najpierw pisali ze PH to nie SAA ,ze to alternatywa dla SAA a to jest jedno i to samo teraz widze ludzie próbuja dzielić PH na te co blokują i na te co jak napisałes w 99% nie blokują :D ja sie z tym nie zgadzam i tyle :D pozdro
2 kroki w przód jeden w tył i tak do usranej śmierci