Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91885 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

wietas85

Wysłana - 26 maja 2009 23:35    Edytuj Cytuj
pomożecie?

...only God can judge me...

Maximus_20

Wysłana - 27 maja 2009 01:57    Edytuj Cytuj
Kreatyne dajesz już w ostatnim tygodniu cyklu...czyli na początku 8 tygodnia
PCT Assist, Novadex XT, Nanovapor i co tam masz jeszcze dajesz odrazu po skończonym cyklu, na drugi dzień...czyli na początku 9 tygodnia
Omege-3,czosnek i witaminy! łykasz przez cały cykl, czosnek w dawce 1-2kap ed, nie wiem jaką tam masz omege-3 ale zazwyczaj 2kap ed, witaminy patrz na ulotkę...
Czosnek nie pomoże na skoki ciśnienia jak będziesz go brał sporadycznie... czosnek,omega-3, witaminy, osłonki! itd. <wszystkie te suple prozdrowotne> wszystko musi iść od początku do końca cyklu a nawet po cyklu powinieneś łykać je przez jakiś czas, a już napewno osłonki na wątrobe dalej po cyklu muszą iść... lub jakiś hepatil na regeneracje wątroby.... przynajmniej przez miesiąc po cyklu...

ZMA możesz brać na cyklu i po cyklu....

Na cyklu żadnego alkoholu ale to chyba wiadomo
Pilnuj michy i unikaj potrwa smażonych itd. bo niezdrowym odżywaniem się też dodatkowo obciążasz wątrobe.

Zmieniony przez - Maximus_20 w dniu 2009-05-27 02:29:32
Znawca -

roooster

Wysłana - 27 maja 2009 05:11    Edytuj Cytuj
jaki odblok do 2x h-drol PCT assist nie moge dostac mam novedexa lub clomid co brac? czy h-drol mocno blokuje??

wietas85

Wysłana - 27 maja 2009 13:46    Edytuj Cytuj
dziekoweczka Maximus! no alko to wiadomo ze zero thx!

Maximus_20

Wysłana - 27 maja 2009 15:04    Edytuj Cytuj
roooster - blok to jest sprawa indywidualna...
Imo wystarczy ci Novedex XT, clomid warto mieć pod ręką na wszelki wypadek...
Znawca -

gasienica1

Wysłana - 31 maja 2009 20:39    Edytuj Cytuj
siema wpad mi w rece dzisiaj środek PH ze składem "Estra-4,9 -diene-3,17-dione 40 mg/1kaps)" nie ma grupy methyl wiec nie ryje wątroby co myslicie o tym składzie czy bedą dobre efekty pozdrawiam

Licz zawsze na siebie

gasienica1

Wysłana - 31 maja 2009 20:59    Edytuj Cytuj
tego posta chyba nikt nie odwiedza albo nikt nie moze mi pomóc :(

Licz zawsze na siebie

wietas85

Wysłana - 01 czerwca 2009 14:38    Edytuj Cytuj
maximus piszesz ze lepiej miec cloma pod reka...to ja nie wiem czy sie w niego zaopatrzac czy novedex wystarczy???

Luk122

Wysłana - 01 czerwca 2009 14:46    Edytuj Cytuj
hhehe widze ze pimperki ciag dalszy novedeksy clomedy

hehe brawo

ktos kiedys mowil o sfd jako bazarku, w sumiesie zgadza ;)
Znawca -

Maximus_20

Wysłana - 01 czerwca 2009 14:52    Edytuj Cytuj
clomid napisałem ze warto miec pod reka przy każdym grubszym cyklu,
ale do H-drola styknie ci sam Novedex XT
Znawca -

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.