Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam. Dzisiaj wczoraj skonczylem cykl na trenadrolu, zjdalem 60 tab, na odblok kupilem clomid... jak go mam dawkowac? doradzi ktos?
1241442268000
Psycho Dad
Wysłana - 04 maja 2009 16:06
1-3 100mg Do końca liścia 50mg.
rotfolol i uj
Znawca -
1241445986000
Kubson1
Wysłana - 05 maja 2009 08:57
Potrzebuje opini znawcy.
Zakupilem H-drol, esseliv, clomid 1 lisc, animal pak, Mzb.
Przymierzam sie do cyklu na ph juz pol roku czytam sfd regularnie. Wiem sie odblokowac. Lecz sa rozne opinie jak buzer tescia brac kiedy zaczac. Czy moglby ktos doradzic sensownie? i 2 pytanie CZy cos dokupic? H-drol bedzie solo. Po nim 6tyg na jablczanie.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi..
1241506634000
lololip77
Wysłana - 05 maja 2009 09:28
Przyłączam sie do Pytania Kubsona1 Kiedy zacząć brać buster teścia
Buzer teścia dołącz do PCT. Jedna pucha H-drolu to mało na cykl.
rotfolol i uj
Znawca -
1241531122000
Kubson1
Wysłana - 05 maja 2009 15:50
Psycho styknie jak juz mowilem ja nie jestem napalencem co bedzie mega cykl robil jezeli to 1 kontakt. na spokojnie sproboje nie licze na mega efekt lecz jakies nowe doznanie. Maly tescik jak zadziala na mnie mala dawka. Wsio chce miec zapiete na ostatni guzik bo inaczej przeloze na pozniej. Myslalem aby buzer wrzucic w 4(ostatnim tygodniu h-drolu) a po odstawce jabczan odrazu. Co o tym myslicie? Psycho sogacz poszedl
Zmieniony przez - Kubson1 w dniu 2009-05-05 15:51:08
1241531408000
Maximus_20
Wysłana - 05 maja 2009 15:53
jedna pucha to mało, h-drol wolno się wkręca... środek zacznie się ładnie rozkręcać a ty będziesz kończył cykl... pozatym ankieta....
Znawca -
1241531608000
wietas85
Wysłana - 26 maja 2009 21:20
ema! ja planuje na dniach rozpocząć cykl na ph i będzie to h-drol. zamówiłem już dwa opakowania i planuje dokupić jeszcze epi. co o tym myślicie? na osłonki mam heparegen, ginjal, czosnek w kapsach, omega3. na odblok muszę ogarnąć clomid i zakupić novedex xt, kretke, nano vapor i białko syntraxa. czy będe potrzebował coś jeszcze???czy zamiast clomidu moze byc clomed kilo sports???jak dawkować?proszę o pomoc
...only God can judge me...
1243365637000
Maximus_20
Wysłana - 26 maja 2009 21:23
1-6 H-drol 2kap ed 3-8 Epi 3-5kap ed
Na odblok zamiast tego clomedu z KS lepszy PCT Assist