Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
doradziles mu zeby nie przekraczal 2 ? a Ty po ilu cyklach jestes na ph ?
Kobiety kochają zwyciężonych, ale zdradzają ich ze zwycięzcami.
1227859617000
tomczers17
Wysłana - 28 listopada 2008 09:29
no jesli ktos wazy 115kg to wiadomo ze nie ma co zaczynac od 1kap, bo go to nie ruszy.chronglawe fskt o ph jak narazie nie mam specjalnego pojecia z wlasnych doswiadczen, zrsta jak chyba duza czesc jak narazie. dopiero w tym roku zrobilo sie tak głosno o tych ph.
Znawca -
1227860940000
ByczQ1910
Wysłana - 28 listopada 2008 21:40
mogłby mi ktos udzielic info na temat german american methyl depot? chcialbym wiedziec czy blokuje..jakie efekty itd..
1227904829000
tiamos
Wysłana - 29 listopada 2008 15:33
chronglowe- osobiście nie brałem i on też - chciał spróbować i poprosił mnie żebym looknął na sfd bo wiedział ze czytam sobie co nieco tutaj- na etykiecie produktu pisało zeby 2 nie przekraczać i od kolegów z sfd też tak sie dowiedziałem- nie chciałem żeby sobie krzywde zrobił skoro sam nie brałem to nie powiem mu bierz po 4
Jastrzębie rulezz
1227969234000
chronglowe
Wysłana - 29 listopada 2008 15:49
ok jak tak to masz racje:)ale na tym forum jest cala masa specow co doradzaja i poucza a wiedze maja wlasnie z szatni jak starszy kolega rozmawia z drugim:) co innego jak zrobisz cykl i wtedy bedziesz doradzal z wlasnego doswiadczenia.
MOZE MI KTOS POWIEDZIEC JAK DORZUCIC NOVEDEX? TYDZIEN PRZED ZAKONCZENIEM CYKLU NA PH? CZY PO ZAKONCZENIU CYKLU. POZDROWKI.
Kobiety kochają zwyciężonych, ale zdradzają ich ze zwycięzcami.
1227970149000
Kazuya_64
Wysłana - 04 lutego 2009 09:53
takie mam pytanie mam s-drola w dociu jus zaczałem brać tylko co doniego dokupic na osłone wątroby i na odblok i co jeszcze proszę o pomoc Panowie błagam...