Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 91991 razy
słowa kluczowe: alternatywa 
Autor

PH-alternatywa dla SAA.

przemek008

Wysłana - 19 sierpnia 2008 12:40    Edytuj Cytuj
Panowie jakies opinie na temat ALRI Methoxy TRN. dzisaj zamuwilem prawdopodobnie dorzuce do redukcji.
Wyczytalem na zagranicznych forach ze niby wlasnie to jest typowy srodek ktory dobrze jest dodac do wycinki. oczywiscie dieta na zero venon efka i moze clean poleci.
w sumie ma taka sama budowe jak mega trn. i tez nie wiem poniewaz wszyscy nie polecaja go prac samego .
co o tym sadzicie panowie.
pozdrawiam

Don Pawson

Wysłana - 19 sierpnia 2008 17:00    Edytuj Cytuj
ja brałem odpowiednik tego środka - Mega TRN z Generica w zeszłym roku na redukcji. Z tym że nie solo, a w połączeniu z Mega Zolem i Mega H (ale tego ostatniego miałem tylko pół opakowania, więc to był taki mały dodatek).

Cyklon bardzo udany, udało się elegancko wyciąć dodając równocześnie sporo mięsa. Był test robiony z fotkami itp, ale niestety na body factory (którego baza już nie istnieje ), także nie zobaczysz tego.

Ale jeśli masz brać TRN solo to chyba większe dawki trzeba, takie panują opinie.

Generalnie do wycinki nadaje się praktycznie każdy z obecnych ph, może prócz Phera Plexa. Jak zawsze cel nie jest kwestią środka, a diety.

Jeśli masz się na Methoxy TRN wycinać to dieta na zero i 3 razy w tygodniu HIIT na rowerku po 10 minut. Dużo do spalenia jest?

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
Ekspert -

Pepsko

Wysłana - 26 sierpnia 2008 21:36    Edytuj Cytuj
a więc tak mialem badania na nerki , tarczyce i poziom hormonów w przysadce , elektrolity i te inne ******ly ... i wszystkie wyniki były wręcz świetne po PH , proby watrobowe troche przekroczone ale źle nie jest . Ogolnie tylko te problemy z cisnieniem wystepuja po PH i radze w tym kierunku bardzo dobrze sie zabezpieczyc na cyklu

i <3 MJ
Specjalista -

Artek90

Wysłana - 27 sierpnia 2008 17:23    Edytuj Cytuj

Usunięty przez miczelx za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

dsdamian

Wysłana - 27 sierpnia 2008 17:23    Edytuj Cytuj

Usunięty przez miczelx za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
Ekspert -

MagnuS600

Wysłana - 27 sierpnia 2008 17:24    Edytuj Cytuj

Artek90

Wysłana - 27 sierpnia 2008 20:06    Edytuj Cytuj

j-78

Wysłana - 21 września 2008 11:34    Edytuj Cytuj
chcialbym sie zapytac expertow o epistane ktorego producenta wybrac
IBE czy GL
Ponoc IBE oszukiwala w skladach czy to prawda czy firma godna polecenia?

MagnuS600

Wysłana - 21 września 2008 11:49    Edytuj Cytuj

Gulczasss

Wysłana - 02 października 2008 20:45    Edytuj Cytuj
Ja mam tylko pytanie małe. Mianowicie czy te ph można brać po wirusowym zapaleniu wątroby? Jeśli tak to jakie? To nie są żadne przemyślenia tylko normalne pytanie, które zapewne przyda się wielu osobom, więc mam nadzieje, że go nie usuniecie

Life is short - train hard!

Odpowiedzi jest na 164 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.