Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
1)Jak wygląda sprawa z konwersją prohormonów do dht a szczególnie środków:M drol , H drol , epithin e? 2) Co na ciśnienie? Standardowo to co na saa? Ja zawsze lece atenolol i jest ok. (chodzi mi o interakcje - ph - leki) 3) Jak rozpisać cyklik z H drol i epithin e na ubicie. Co dać pierwsze , ile tygodni i dawki dla gościa 180cm/95 kg?
P.S. Co z tym pittbull shopem? Co tam wejdę to nic niedostępne.
nie wiem jak z h-drolem i epi ale m-drol to podobno podwójnie metylowany masteron wiec pochodna dht,co do ciśnienia to po m-drolu nie zauważyłem większych zmian niż po saa
w pitbullu często braki towaru są trzeba często zaglądać,żeby trafić
Specjalista -
1236861638000
Marqz
Wysłana - 12 marca 2009 13:45
1. M-drol nie konwertuje, to już jest pochodna DHT tak jak wino tylko mocniejsza, napewno poczujesz to podwójnie metylowany masteron. H-drol konwertuje do Turinabolu akurat jem coś daje ale do m-drola nie ma co porównywać. 2. H-drol daje mocno po ciśnieniu, kłucie serca możliwe więc żadnej kofeiny i żadnych stymulantów, głóg dobrze działa przy h-drolu, daj też omega3 i filomag. M-drol nie szkodzi na ciśnienie. 3. H-drol daj 2 kapsy/ed 6 week więcej nie ujedziesz bo ciśnienie skoczy ostro. Na Epithinie się nie znam. O Pitbulu zapomnij już od miecha chyba m-drola nie ma. H-drol chyba jest albo był jeszcz 2 tyg. temu. Allegro u mnie dało radę. Generalnie PH mają sidy duże ale działają jak należy także jest to alternatywa dla naszych piwnic. Pzdr.
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
Specjalista -
1236861908000
joszi68
Wysłana - 12 marca 2009 15:07
aha , spoko. czyli po m drolu włosy mogą lecieć z bani? bo juz niewiele zostało
SEX,KOX AND ROCK'N'ROLL;)
1236866847000
luki77
Wysłana - 12 marca 2009 15:14
mogą
Specjalista -
1236867260000
Marqz
Wysłana - 12 marca 2009 15:23
Mogą ja dlatego po tyg. odstawiłem bo już czułem swędzenie skóry głowy i nie chce mi się ryzykować. Tutaj nic nie znajdziesz ale na zachodnich bordach coś niecoś jest na ten temat. Jest też mój temat w dziale odnośnie wypadania włosów i wszyscy wypowiedzieli się negatywnie. Ale znając przeszłość to przy DHT włosy nie wypadają na cyklu. Tylko po. Tak miałem po dobrym winie.
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
Specjalista -
1236867834000
joszi68
Wysłana - 12 marca 2009 15:51
dzieki panowie dam sogi wkrotce , chyba w epi zainwestuje tymbardziej ze mi na przyrostach nie zalezy.