Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam pytanko jestem na cyklu już prawie czwarty miesiąc (decka sustanol testex teść 10% 5% w chwili obecnej winstrol i T3 tomaxifen i spiropen - to co wymieniłem na początku to nie było wszystko na raz tylko z zejściami) i chodzi mi o to jak jest z moja płodnościa czy jestem płodny po tym wszyskim Sam zaóważyłem że mojej spermy jest mniej i jest inna niż była przed cyklem
dzieci na cyklu aczej nie staraj sie robić!!!!!! Po zakończonym cyklu wszystko wróci do normy o jakichś 2-3 m-ach
koks20, a w zasadzie 21
1083573481000
SFD
Wysłana - 03 maja 2004 11:05
-jak wyglądał dokładnie twój cykl jak ci się chce wypisac , a i napisz o efektach bo interesuje mnie podobny cykl !
pozdrawiam !
1083575108000
TIGRE
Wysłana - 03 maja 2004 18:57
ja nie chce teraz robic dzieci tylko czy jest możliwość zajście w ciąze czy plemniki sda za słabe
TIGRE
1083603432000
TIGRE
Wysłana - 03 maja 2004 18:59
S.BoSSS jest to dość czasochłonny cykl i raczej już teraz jest na niego za pużno żeby go zacząć (duzo chajcu poszło)
TIGRE
1083603568000
SFD
Wysłana - 03 maja 2004 19:11
to myśle o przyszłym roczku ?? napisz jak wyglądał i jakie efekty będe wdzięczny
1083604276000
Uriel
Wysłana - 03 maja 2004 20:14
W Australii lekarze przepisują Decę w dawce 100mg na tydzień jako środek antykoncepcyjny - jeśli wszystko dobrze pamiętam. Jeśli użyłeś tego wszystkiego co wymieniłeś - a sporo tego było to jesteś w tej chwili bezpłodny. Kropka!
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2004-05-03 20:14:31
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1083608048000
Młody4
Wysłana - 03 maja 2004 20:19
calkiem nie musi byc znam osobiscie osoby ktore robily dzieci na ciezkich cyklach jeden bedzie drugi nie, wiec nie ma co na gumach oszczedzac
CONQUER ALL
Specjalista -
1083608397000
Uriel
Wysłana - 03 maja 2004 20:26
Młody, zauważ, że na stacji beznynowej paczka Durexw to 1/6 100wki mety... he he nie każdemu się chce - bo oszczędzają na kolejnę setę...
Ok, nie ... no nie żartuje już - pewnie, zawsze lepiej byc ubezpieczonym.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1083608769000
Młody4
Wysłana - 03 maja 2004 20:29
niech kupuje gumy w biedronce ...albo wyrabia reflex
CONQUER ALL
Specjalista -
1083608996000
TIGRE
Wysłana - 04 maja 2004 00:24
Guma była tylko lipna (a metki nie biorę wieć nie musze oszczedzać) Co do cyklu to zamieszcze niedługo zdjęcia do cyklu jeszcze dochodzi dieta tłuszczowa i odżywka białkowa oraz aminokwasy (również rozgałęzione) i l-glutamina Nie wiem jakie by były efekty u ciebie u mnie jest super