Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Płatki owsiane, a jęczmienne xD

marmolinho

Wysłana - 08 stycznia 2007 19:01    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam mały problem. Jadłem przez jakiś czas platki jęczmienne, ale nabawiłem się w tym czasie chorby zołądka i teraz gdy patrze na te platki to zbiera mi sie an wymioty. Nie moge ich jeść. Spróbował bym z płatkami owsianymi i własnie chcialem sie zapytac jaki one maja smak. Lepszy/gorszy? Czy roznia sie smakiem od jeczmiennych? Teraz na sniadanie wale płatki kukurydziane ale chyba nie ejst to dobre rozwiazanie prawda?

Pozdrawiam, Marmol

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 stycznia 2007 20:00 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 08 stycznia 2007 20:00    Edytuj Cytuj
ja tam szamie owsiane i nie są złe dodaje rodzynki i odżywke białkową i jest ok

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź

kolos88

Wysłana - 08 stycznia 2007 20:46    Edytuj Cytuj
KUKURYDZIANE NIE SĄ DOBRYM POSIŁKIEM (MOCNO PRZETWORZONE)
OWSIANE ...PYCHOTA JEZELI MIALES CHORY ZOLADEK TO LEPIEJ NIE JEDZ ICH NA SUROWO. NAJLEPIEJ DOLAC DO NICH WODY (JA ZALEWAM WRZATKIEM ) I POCZEKAC AZ ZMIEKNA

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

Znawca -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 08 stycznia 2007 20:53    Edytuj Cytuj
Na czym dokladnie polegala Twoja choroba? Napsz cos wiecej.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

marmolinho

Wysłana - 09 stycznia 2007 09:35    Edytuj Cytuj
Przez tydzień dziwnie burczało mi w brzuchu, rzadki zółty kał, kompletny brak apetytu i nie przyjemnie odbijało mi sie, tak jakby zgniłym jajkie, chyba rozumiecie o co chodzi
Dokładnie nie wiem czy to od tych płatków, ale tak podejrzewam. Moze dlatego, ze ich nie gotowalem tylko zalewałem wrzatkiem i czekałem aż zmiękną. Były to platki błyskawiczne (wiem, że lepsze zwykłe, ale akurat takie mialem to chciałem dojeść paczke), wiec myslałem, że tak mozna

Czyli jak myslicie moge jesc owsiane?

Pozdrawiam, Marmol

kolos88

Wysłana - 09 stycznia 2007 13:40    Edytuj Cytuj
mnie sie zdaje ze to nie od platkow ;-/
moze bialka za duzo szamales ??

Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.

Znawca -

Rodic

Wysłana - 09 stycznia 2007 14:26    Edytuj Cytuj
Ja właśnie nie wiem jak jesc platki owsiane :(( jem kukurydziane, chociaz dobrze wiem ze sa nie zdrowe, moze pomozecie mi i napiszecie przykłady z czym i jak przyżądzacie płatki owsiane? Byłbym baaardzo wdzięczny i wystawił bym sogi jak bym mugł :( Lub jakis link?

pozdrawiam...
Specjalista -

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 09 stycznia 2007 14:58    Edytuj Cytuj
Nie zdrowe to moze nie ale lepsze beda owsiane. Ugotuj na mleku lub wodzie, malym ogniu pare min mieszakac co chwila.

A co do choroby to pewnie jakies zartucie, nie sadze zeby to od platkow bylo. Jedz je dalej, przekonasz sie

Zmieniony przez - domer w dniu 2007-01-09 14:59:46

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

traftor

Wysłana - 09 stycznia 2007 15:03    Edytuj Cytuj
co do płatków owsianych to ja tak szamam: szykuja se porcje płatków, zalewam gorącym mlekiem, dodaje łyzke kakao puchatek , czekam aż zmiękną i ama se, mi to smakuje i jem se cały czas tak na sniadanko. Czasami dodaje sobie orzechów i rodzynek i też very good

marmolinho

Wysłana - 09 stycznia 2007 16:37    Edytuj Cytuj
kolos88 nie za duzo, bo wtedy nawet diety nie miałem.

Zaryzykuj z płatkami. Z tym kakao to mi dobrz podpowiedziałeś bo ostatnio mi posmakowało, to bedzie lepszy smak.

Dzieki wszystkim. Duchowy SOG sie należy. Niech no tylko doładuje telefon to wykupie abona, bo to forum dało mi duzo widzy. Nalezy mu sie 5zł

Pozdrawiam, Marmol

TuoBambola

Wysłana - 03 lipca 2009 13:00    Edytuj Cytuj
z płatkami jęczmiennymi ostrożnie, nie można jeść ich za dużo, najlepiej max.do 3porcji tygodniowo z mlekiem

Kochać ponad życie dlatego warto żyć

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Płatki owsiane, a jęczmienne xD

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.