Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Płatki owsiane vs Płatki kukurydziane???!!!

Fafik2

Wysłana - 06 kwietnia 2003 16:35    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Troche to glupie, ale cóż... Mam pewien nietypowy dylemat... A mianowicie chodzi mi o to co byscie wybrali na moim miejscu. Dokładnie tak jak pisze!!!! Płatki owsiane, których przygotowanie i zjedzenie zajmuje mi 45min. dokladnie mierzyłem z nudów. a jest tego 50g+250ml mleka. Czy płatki kukurydziane 80-90g+300ml mleka czas 20min.???????? Troche to glupie, ale zobaczymy co odpowiecie!! Sorki, ale jestem ciekaw. Liczylem to w platkach kukurydzianych pochłone wiecej ww i tyle samo b...
Pozdrawiam

:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 kwietnia 2003 16:49 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2003 16:49    Edytuj Cytuj
przygotowanie płatków owsianych mi ajmuje 5 minut + 10 minut na zjedzenie, niewiem czemu tak długo Ci to zajmuje

pozdrawiam_młody_®

Copyright©

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 kwietnia 2003 16:50    Edytuj Cytuj
platki kukurydziane... sa bardziej przetworzone i maja wyższy IG(index glikemiczny)!! owsiane = samo zdrowie

Dzięky Ci Boże za rykoszet
Znawca -

MuayFan

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:02    Edytuj Cytuj
Ja sobie mieszam... 3 mniejwięcej takie same częśco płatków kuk., owsianych i mussli. Super smak i zróżnicowane węglowodany...

MuayFan

Tę stronę powinienneś odwiedzać codziennie! [http://www.pajacyk.pl/]

Macff

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:07    Edytuj Cytuj
wybieram platki owsiane - nizsze IG i wiecej blonnika.

co ty robisz z tymi platkami przez 45min??? na raty gotujesz?

u mnie schodzi 3min przygotowanie + 5 zjedzenie

mod działu ODŻYWIANIE

mod działu ODŻYWIANIE
Ekspert -

kppk

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:07    Edytuj Cytuj
Płatki kukurydziane weglowodany na 84,2/100g błonnik 11,0/100g,,,,,Płatki owsiane weglowodany 69,3/100g błonnik 6,9/100g na pewno lepiej jeść owsiane no i przy okazji jak ktoś wspomniał mają niższy index glikemiczny --polecam jeść tylko z rana. przed snem odpada:)

3eba być twardym, a nie mientkim

verona

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:10    Edytuj Cytuj
a ja ostanio mieszam platki owsiane z odrobina musli z owocami i mieszam z jogurtem - na sniadanie - rewelacja

------------------------------
"When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine"
-------------------------
Twarda, syntetyczna i leniwa Efka
--------------------------
Doradca Trójboj

Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka
Znawca -

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:35    Edytuj Cytuj
Jakies dziwne te "czasy" masz. Strasznie dlugie, a poza tym niezbyt czaje z czego wynika roznica 25 minut. Ja jem z zimnym mlekiem albo jogurtem, wiec to kwestia 2 minut doslownie (w obu przypadkach, ja akurat jadam owsiane).

"I'm not a slave to world that doesn't give a shit"

Zmieniony przez - Nexus7 w dniu 2003-04-06 17:35:54

Zmieniony przez - Nexus7 w dniu 2003-04-06 17:36:35

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2003 17:49    Edytuj Cytuj

musli rulezzz!! moje śniadanie plus pleko of cors
te musli w pudełku jest za***iste koszuje ok 5zł naprawde polceam, jem je niekiedy nawet bez mleka

pozdrawiam_młody_®

Copyright©

Fafik2

Wysłana - 06 kwietnia 2003 20:38    Edytuj Cytuj
Hmmm... Tez nie wiem czemu, tak dlugo mi to zajmuje mecze sie czasami jak cholera i nie moge z tym wyrobic... Moze jakies dziwne mam ja obecnie jem Górskie Extra. I tak, wpierw gotuje je na wodzie, pozniej mleko gotuje do tego kakao i wychodzi mi 1,5 talerza i to przy 50g platkow i 300ml mleka Nie mam pojecia, czemu takl dlugo :(, a moze znacie jakies innej firmy. Podziwiam i zazdroszcze wam... Tez chcialbym tak szamac jak wy :(...

SFD

Wysłana - 06 kwietnia 2003 21:03    Edytuj Cytuj
ja owsianke robiłem tak:odmierzam tyle płatków ile chce, grzeje mleko wsypuje do tego płatki dodaje troche cukru, nic nie gotuje, płatki zmiekną dość szybko w czasie kiedy ide do kredensu po łyzke, i jem. cały proces zajmuje 3-5 min. 5-10 minut na zjedzenie

pozdrawiam_młody_®

Copyright©

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Płatki owsiane vs Płatki kukurydziane???!!!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.