Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Cześć! Koleś poprosił mnie żebym puscił tu pytanie o cykl oxandrolonem !! Posiada 30tab 5-cio miligramowych !! niemam pojecia ile waży .. jest średniego wzrostu .. szczupły ... chce to połączyć z jakimś teściem albo metką .. Prosze was o rozpisanie cyklu oxandrolonem (tylko żeby ten cykl jakiś zaogromny nie był) .. i niepiszcie mi jak zwykle, żeby niełączył z metą itp .. bo to już dobrze wiem !! zależy mi jedynie na rozpisce cyklu ! P.S no i czy oxandrolonik dużo mu da ??
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
oxa + propa , duzo sily, ladna masa, ale niech nie liczy na rewelacje tylko tej oxy malo, za malo..starczy na tydzien
CONQUER ALL
Specjalista -
1078595752000
thatman
Wysłana - 06 marca 2004 19:00
mało jak najbardziej z test.prop. bardzo dobre połączenie 10mg/dz. to minimum.......ale 10/lub/15mg.+50mg.Prop/co3dni sam myśle to zastosować....
*(LOUD)*
Specjalista -
1078596002000
ALPAq
Wysłana - 06 marca 2004 19:01
tak ?? nieno o ilość to no rpoblem :D koleś pozbiera 2 dni i mu załatwie dwa razy tyle Oki ale proszę was o dokładne rozpisanie !!! koleś cche to rozpisać z mietkami !! (i nie gańcie ani mnie ani jego za to .. jego wybór) THX (i pamiętajcie ze koles ma niedowage .. niezażućcie nic takiego ze go rozsadzi
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
1078596066000
thatman
Wysłana - 06 marca 2004 19:33
ox 15mg/dz. Prop./50-100mg co 3 dni jak chce 4-5-6++tyg. mietka niech odpuści igły nie bolą!!!! pozatym jak ma kase to ma wybór......
*(LOUD)*
Specjalista -
1078598003000
micen ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 marca 2004 20:42
Ale dwa razy tyle to też za mało. 200-300 starcza na początek . . .
1078610265000
Młody4
Wysłana - 06 marca 2004 23:32
25-30 mg/ dzien to min prop 50-100 mg co drugi dzien
CONQUER ALL
Specjalista -
1078612360000
ALPAq
Wysłana - 06 marca 2004 23:41
Nie chce zaczynać nowego tematu ale ... Jak sie ma cykl Parabolanu ( w tabsach) z metą ?? Chodzi mi o krutki cykl (4 tygodnie..) dla osoby ćwiczącej kilka lat .. lecz początkującej w koxowaniu !! jak byście potrafili to rozpiszcie mi co i jak !! THX