Witam wszystkich!!! nazywam się Mateusz i ćwiczę już 9 miesięcy. Postanowiłem wysłać parę fotek, abyscie mnie ludziska ocenili! Tylko proszę bez bluzgów itp.;) Chciałbym, żeby odpowiedzi były conajmniej NORMALNE)) Tak na początek posyłam Wam mój widok od facjaty. POza tym podam nieco wymiarów: 36,2 cm w łapie, 104,5 w klatce;) 9 miesięczny staż na siłce (u Wojtasa_18pl;))) Z góry dziękuję za rzetelne oceny :) Pozdrawiam wszystkich ziomków z Głogowa
Mateusz
...:::SFD FighT CluB:::...
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
36.2 spoko 104 hmmm tego nie widze ale moze taka fotka ...
Ogólnie GIT
MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH
----------------------------- " Miłość to słabość a słabości trzeba zwalczać.... " - Słowa mego ZIOMA i ja sie z tym zgadzam w 100 %
Specjalista -
1049908301000
norton
Wysłana - 09 kwietnia 2003 19:17
Bierz sie za brzuch
Pozdrawiam, NoRtOn
Pozdrawiam, NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
Specjalista -
1049908653000
Kapello
Wysłana - 09 kwietnia 2003 19:19
Spoko stary , ćwicz dalej będzie jeszcze lepiej. I jak możesz to wypełnij profil. Pozdrawiam. Wymiatasz łańcuchem.
################ # Barlinek Rulezz # ################ Moje zdjęcie: http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=72058 "A wszystkie kościoły poznają, że ja jestem ten, co przenika nerki i serca i dam każdemu z was według waszych czynów".
Spokojniejszy, mniej agresywny, wyluzowany :) przemykam tu i tam ;).
1049908775000
Cichy-Figa
Wysłana - 09 kwietnia 2003 19:21
Jest spoko Cwicz dalej
-=()=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=()=- -=()=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=()=-
-=Red : "Nasze Zdjęcia" & "O siłowni, po siłowni"=- -=Mój Sklepik - <-Suple-> ! [http://www.sfd.pl/temat163002/#post10/] -= Mafia.Suple.Hardcor.Pl i VITALMAX rulez =-
Ekspert -
1049908867000
Crombie
Wysłana - 09 kwietnia 2003 19:24
Oto następne do oceny.. moje pllecy (chyba moja najlepsza strona;))) Zresztą powiedzcie sami - przy adze 71 kg... OK czekam na odp
Mateusz
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
Specjalista -
1049909066000
SaLvAtIoN
Wysłana - 09 kwietnia 2003 19:26
naramienne fajne bicol moze byc reszta do poprawki
tak jak koledzy radzą wez sie troche za brzuch i klata tez by sie przydala co do plecow to sie wez za nie bo masz naramienne wieksze niz najszersze grzbietu ~~~~~~~~~~~ Moderator działów: *Nasze Hobby *Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
Zmieniony przez - SaLvAtIoN w dniu 2003-04-09 19:28:29
~~~~~~~~~~~ Moderator działu: *Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
Specjalista -
1049909185000
Bartek_pl
Wysłana - 09 kwietnia 2003 21:16
Cześć stary!!! Widać żę czynisz postępy, ale wciąż musisz pracować nad masą. To powinien być twój priorytet.NA zdjęciu pleców widać że masz braki chodzi mi szczególnie o prostowniki grzbietu oraz o tylny akton barków. Natomiast na pierwszym zdjęci zauważam brakiszczegulnie w maszie tricepsów oraz klaty.. ale jak na 9 miesięcy treningu nie jest źle.. Trzymaj sie !!! Głogów z tobą!!!!!!
.:Głogów:.
1049915810000
Crombie
Wysłana - 10 kwietnia 2003 11:42
Witam Wszystkich!! Chciałbym się odnieść do wypowiedzi Mr. Placka Otóż te 104 cm w klacie to nie wał, gdyż nie miałem zamiaru zamieszczać na FOrum zafałszowanych danych, uwierz mi na słowo;) Hehe może masz rację, że na zdj. nie wygląda to na 104 ale w najbliższym czasie wrzucę tu jakąś fotkę, abyś mógł ocenić moją "klatkę" z perspektywy ( tj. bardziej od boku;). Poza tym chciałbym pokrótce opisać moją "karierę" w siłowni. Hehe, otóż wszystko zaczęło się rok temu, kiedy to niejaki Wojtek_18pl postanowił stworzyć u siebie siłownie (mniejsza zresztą z tym Wszystkich naokoło ogarnął wtedy szał na pakowanie, mnie też. A że byłem kompletny suchar (59 kg w IV 2002), to i wyniki były nie najlepsze na początku (wiadomo - kryzys "przyrostu" masy i złudzenia - ze po 3 tyg ćwiczeń już będę kaban, ale na szczęście z tego wyrosłem) I wzięłem się do orania (tutaj pokłony w stronę MeRy i Wojtasa oraz jego Brata Bartka za pomoc) i pierwsze efekty już było widać (chodzi o siłę) na wakacje (3,5 mies ćwiczeń regularnych). Powoli zacząłem przybierać na wadze. Kupiłem też pierwszą w moim życiu odżywkę - białko (nie powiem jakiej firmy - kryptoreklama;))) Potem jakoś się złożyło, ze nie było czasu na "oranie" (ostatni miesiąc wakacji [obóz] + 3 miechy w nowej budzie). PO tym czasie zebrałem się w sobie i zacząłem na nowo ćwiczyć (tym razem w "profesjonalnej" siłowni, jednakże od czasu do czasu trenowałem u kolegi (Wojtasa;)), po czym na stałe "przeniosłem" się do siłki W_18. Po nie zadługim czasie postanowiłem troszkę "wspomóc się" i wciągnąłem 200 Dibencozide Magnum (działa, działa...;). POtem zrobiłem cykl kreatyny (skończyłem dzień przed robieniem zdjęć, czyli 6 IV 2003:) Tak więc w sierpniu 02' miałem w łapce nieco ponad 29,5 cm, a teraz nieco ponad 36 ;)) Bykiem nigdy też nie byłem, ale teraz powoli, powoli czuję się "większy") Pozdrowienia jeszcze raz dla wszystkich qmpli z Siłki WOjtasa i Dla Was wszystkich, którzy wypowiedzieli się na mój temat (dzienx za podnoszenie na duchu;))
Mateusz
Specjalista -
1049967725000
finderx
Wysłana - 10 kwietnia 2003 11:53
ogólnie spoko ankiete to chyba jakiś rodzaj samouwielbienia
"Aktualności" - Dział ten nazywam od 19.2.03 pustynią SFD
pozdrowienia dla Gokusona - moda aktualności na wygnaniu
Pozdro - Tomek
1049968429000
Crombie
Wysłana - 10 kwietnia 2003 13:58
Co do łańcucha, to wszyscy (którzy go widzą) mają do niego jakieś obiekcje... Najczęściej są to takie reakcje jak Kapella ... mama kupiła mi go na 16 urodzinki i od tamtej pory zaczynam sie trochę garbić Cięzkawy jest... (to też chyba rodzaj treningu... Jeszcze raz dziękuję za wypowiedzi na moim poście A z tą ankietą to nie wiedziałem co i jak i wyszło mi wielkie g... OK czekam na dalsze wypowiedzi!!! Pozdrawiam!
Mateusz