Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Oszukane posiłki lekarstwem na monotonie dietetyczną

reniaag83

Wysłana - 14 lipca 2009 15:50    Edytuj Cytuj
no to od razu mam wieksza motywacje do diety...hihihi..szczegolnie jak sobei bede mogal raz na tydzien pozwolic na cos slodkiego lub kieliszek wina baardzo motywujacy art...

renia

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 lipca 2009 17:27    Edytuj Cytuj
Kieliszek wina, wytrawnego czy półwytrawnego piłbym 2-3 razy tyg. na każdej diecie, jedyny wyjątek to zawody kulturystyczne lub fitness, tu tylko razy w tyg.

Co do słodyczy, polecam jeść na noc wtedy nie zjemy nic więcej, pójdziemy spać a od rana znów normalna rutyna dietetyczna

Zmieniony przez - qazar w dniu 2009-07-17 17:27:24
Ekspert -

sawk

Wysłana - 25 lipca 2009 23:30    Edytuj Cytuj
dobrze, że ktoś mnie uświadomił w końcu :)
jestem uzalezniona od słosyczy i nie potrafiłam się powstrzymać przed ich spożyciem, zwłaszcza podczas okresu ;D

"demonie sales of salvation"

Heniu90

Wysłana - 26 lipca 2009 10:14    Edytuj Cytuj
ja tez niegdyś bylem uzalezniony od slodyczy i tylko chodzilem i trzaskalem po szafkach zeby cos znalezc ale od jakiegos czasu (moze ze dwa miesiace) brata nie ma w domu, ojciec slodyczy nie je, ja tez nie, to mama nie bedzie kupowac dla samej siebie, i takim sposobem nie mam slodyczy w domu i mnie do tego nie ciagnie;)) najgorsze jest to przejscie z jedzenia slodyczy na niejedzenie ale mozna sie przyzwyczaic gorzej jesli ktos za darmo ci cos daje i kusi jak wąż to wtedy ciezko odmówić ;PP

"Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to bjj"

Heniu90

Wysłana - 26 lipca 2009 10:14    Edytuj Cytuj
ja wolny posiłek wole sobie juz wypic jakies piwko;P

Heniu90

Wysłana - 26 lipca 2009 12:44    Edytuj Cytuj
a jeszce chcialem dodac ze moim zdanie jesli mamy sobie pozwolic na taki "oszukany posilek" tzn jakies ciastko to mysle ze po treningu byloby dobrze bo slodycze maja wysokie IG a to dobre po treningu, jak myslicie ? moge sie mylic

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 lipca 2009 17:21    Edytuj Cytuj
Zależy jakie ciastko, unikał bym łączenie tłuszczy nasyconych i ww. Do oszukanych posiłków raczej prędzej zaliczymy spaghetti niż pączek
Ekspert -

iza121

Wysłana - 26 lipca 2009 22:48    Edytuj Cytuj
zależy jakby na to patrzeć np. czekolada ze względu na tłuszcz nie ma tak aż wysokiego ig jakby możnabyło się po niej spodziewać chociaż to nie posiłek przykład jest jak najbardziej myślę na miejscu i jak wyżej zależy jakie ciastko itp

ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 lipca 2009 23:17    Edytuj Cytuj
I/G nie jest żadnym wyznacznikiem
Ekspert -

Heniu90

Wysłana - 27 lipca 2009 15:05    Edytuj Cytuj
w takim razie co jest wyznacznikiem?

Odpowiedzi jest na 5 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Oszukane posiłki lekarstwem na monotonie dietetyczną

Strony:  pierwsza  1  2  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.