Ostroznie z kreatyna. Oto najczestszy sposob jej marnotrawienia...
artlite
Wysłana - 29 sierpnia 2002 15:40
Sprawdź swoje BMI
Osobiscie przydazylo mi sie to raz, ale kilku moich znajomych wyrzucilo juz druga puszke kreatyny... powod? Jest banalny. Kreatyna jest bardzo czula na wilgosc [wrzuccie krople wode do kreatyny i odczekajcie 2 dni..] dlatego przestrzegam wszystkich - nie nasypujcie kreatyny ta sama lyzka, ktora wczesniej mieszliscie glukoze z woda... to najczestszy blad poczatkujacych adeptow. Lyzka musi byc idealnie SUCHA, najlepiej trzymac jedna razem z puszka kreatyny i nigdy nie moczyc. Nawet jesli wydaje sie wam, ze lyzka jest sucha to czesto pozostaja tam mikroslady, a juz sladowe ilosci wody [nie 'odkrywalne' golym okiem] wystarcza zebyscie wyrzucili do kosza kilkadziesiat zloty. Wiadomo bowiem, ze produktem wyjsciowym reakcji kreatyny z woda jest kreatynina, ktora jest organizmowi zupelnie obojetna. A w takim wypadku to juz lepiej jest polykac Vizir albo Dosie. Przynajmniej was przeczysci. Pozdrawiam.
A nie lepiej nabrac kreatyne na lyzke wziac do japci, a pozniej dopiero popic? Przynajmniej ja tak robie i nie mam problemow z "wilgotna lyzka".
SFD jest jak sitko pelne wody...
1106291005000
adrian134
Wysłana - 21 stycznia 2005 08:37
czlowieku przeciez przez krople wody cala kreatyna w puszce nie zamieni sie w kreatynine.zmarnuje sie moze z 1g tej kreatyny.ale wy dziwni jestescie
tzn jakie zestawienia.. wg mnie duzo lpeszy produkt... ale jak chcesz jakies badania czy cos takiego to nie mam... moge tylko napisac to co wiem z praktyki...
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -
1106299508000
adrian134
Wysłana - 21 stycznia 2005 10:57
lepsze i szybsze dzialanie, nie nabija woda , duze spadki (przynajmniej u mnie)