Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ostateczny topic Le parkour

Gacu116

Wysłana - 30 maja 2006 17:45    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć wszystkim,Soraska jeżeli kogoś uraże ale naprawde mi sie dzisiaj troche adrenalina podniosła bo miałem ostrą sytuacje,i dotego wpadam na forum chciałem sobie polukac info o wspinaczce patrze a tu co drugi temat le parkour a wkazdym te same pytania "czy mzna zaczynac w takim i takim wieku" itp,no poprostu można oh**ać ,weźcie zróbcie temat podwieszony le parkour bo naprawde jak sie przeglada strony to na kazdej stronie co drugi temat jest w tej tematyce i ztymi samymi pytaniami ,widac ze ten sport (jak można to sportem nazwac)sie bardzo szybko w polsce rozwija nawet mój sąsiad i ja sam sobie czasami pobiegamy ale niezawalajcie forum takimi pytaniami ,bo prawda jest taka ze jeden łebek zbaczy film yamakasi zobaczy jakas akcje w internecie albo na zywo i tez chce robić taki lans i sie zaczyna ale najpierw czytajcie potem pytajcie .Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 czerwca 2006 20:20 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

BVV

Wysłana - 01 czerwca 2006 20:20    Edytuj Cytuj
zmienić nazwę tematu na "Le Parkour", podwiesić i zebrać tam wszystko do kupy czekamy na moderatora.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ostateczny topic Le parkour

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.