Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Ostateczna rozpska cyklu do oceny

Kikoa

Wysłana - 06 stycznia 2007 00:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Przymierzam sie do takiego cyklu w sumie nic juz do niego nie dokupie chciałbym zebyscie go tylko sprawdzili czy jest dobrze rozpisany i czy dawki są ok.

1-5 Methanabol 20mg dziennie
1-2 Propio-Testabolon 100mg co 2 dni
3-6 Propio-Testabolon 150mg co 2 dni
1-6 Proviron 50mg dziennie
1-6 Tamoxifen 10mg dziennie

Proviron i Tamoxifen umiesciłem ze wzgledu na to ze mam guzka w lewym sutku i nie chce zeby sie powiekszył.Zastanawiam sie nad tym Tamoxifenem czy to dobrze ze bede go brał od początku cyklu.

Nadole umieszcze pytania jakie mnie interesują :

1.Czy dawki w cyklu sa ok ?
2.Czy tamoxifen jesc od poczatku cyklu ?
3.czy przez proviron wzrosty masy będa mniejsze ? (bo wiem ze przez tamoxifen tak jest)

Pewnie kazdy będzie pisał ze 6 tygodni to mało lepiej pociągnąc do 8 ale tak szczeze to w sumie te 2 tygodnie wiecej nic by nie dały nawet 3 tygodnie wiecej.Bo jak kazdy zaówarzył obwody w mięsniach na cyklu powiększają sie od 1 do 5 tygodnia jesli jedziemy na krutkich estrach a dalej juz nic nie idzie wiec ddla mnie to jest zbędne.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 stycznia 2007 08:43 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ArvaL

Wysłana - 06 stycznia 2007 08:43    Edytuj Cytuj
fajny cykl powodzenia!!
Znawca -

Alg

Wysłana - 06 stycznia 2007 09:19    Edytuj Cytuj
Kikoa cykl fajny ale co do tego że 2-3 tygodnie dłużej nic nie dają to jesteś w błędzie: po pierwsze dłużej działa środowisko anaboliczne i łatwiej jest utrzymać część zdobytej masy chociaż niby już obwody stoją w miejscu ,po drugie mamy więcej czasu na łagodne zejście z cyklu np winstrolem albo małymi dawkami propa.

p.s
Osobiście jestem zwolennikiem dłuższych cykli .

Specjalista -

HYNTEL

Wysłana - 06 stycznia 2007 22:51    Edytuj Cytuj
zes nakombinowal

KIEDY NIEBO ZACZNIE PŁONĄĆ W SWEJ CZERWONEJ BARWIE A PÓŁNOCNE WIATRY ZIĘBIĆ NASZE SERCA WTEDY SIĘ ZBIERZEMY, MY DZIECI CIEMNOŚCI BY WALCZYĆ Z KOŚCIOŁEM W SWEJ BLUŻNIERCZEJ ODMIANIE Z KSIĘŻAMI STOJĄCYMI NA PRZEPAŚCI MORALNEJ KĄPIĄCYCH SIE W BOGACTWACH WYŁUDZONYCH OD UŁOMNEJ LUDNOŚCI NIEZDAJĄCYCH SOPIE SPRAWY Z PRAWDZIWEGO OBLICZA TEJ NĘDZNEJ WIARY. KIEROWAC NAMI BĘDZIE UPADŁY ANIOŁ PAN CIEMNOŚCI TĘPIĄCY WSZELKIE PRZEJAWY DOBROCI I LITOŚCI WIELBIĄC SZATANA I JEGO DOKTRYNY WYGRAMY! PALĄC KOŚCIOŁY ZABIJAJĄC KSIĘŻY WYGRAMY! CHOĆ WALKA BĘDZIE TRUDNA A POKUJ NIEMOŻLIWY WYGRAMY!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ostateczna rozpska cyklu do oceny

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.