Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Oto oryginalny Primabolan Depot tureckiej firmy Schering, jeśli masz takie opakowanie to jest wszystko gites. 1ampułka zawiera 100mg substancji aktywnej. A czemu ją trudno dostać?, mi sie wydaje że nie jest tak ciężko
1056351005000
micen ZASŁUŻONY
Wysłana - 23 czerwca 2003 09:12
Kolego - to opakowanie wcale nie oznacza oryginalu. I raczej nie dostaniesz oryginalu w Polsce... Sugeruje calkowite odpuszczenie tematu primki.
nie przesadzaj to prawda pudełko o niczym nie swiadczy ale orginalne sa i nie opowiadaj ze w polsce sa same podroby bo to**** prawda czesto sie zdarzaja lipy tak samo jak wino ale jak masz dobre dojscie to masz i orginał
1056358220000
SFD
Wysłana - 23 czerwca 2003 18:50
czy fakt ze kupiłem primke bez papierowego opakowania cos zmienia>Gosc u ktorego cwicze i ktory mi to załatwił jest mistrzem polski w ... i zeczywiscie moze miec dobre wejscia
1056387026000
stm
Wysłana - 24 czerwca 2003 13:33
w sumie dziwna sprawa ja zawsze kupowałem koksy w pudelku dziwnie sie to prezentuje ale nie znaczy ze wy***ka , zalerzy z jakiego źrodła dostaje a jakie masz te fiolki ja własnie zakupiłem prime jeszcze ta starasza w brazowych ampołkach zielone napisy wyczowalne pod palcem i granatowa kropka po dnia jest małe przeciecie do otwietrania ampolki