witam wszystkich Mam takie male pytanko czy ktokolwiek z was uzywal badz slyszal cos o maszynie do ćwiczeń "Orbitrek platinum" Pytam bo chcialabym sobie ja zafundowac ale nie wiem czy faktycznie jest warta zachodzu Slicznie dziekuje za wszystkie wypowiedzi Pozdrawiam Magda
orbitrek ogolnie patzrac - niewazne jaki - chco nie znam tego konkretnie modelu - jest wart polecenia takie moje zdanie pozdrawiam
Jak jesz - tak zyjesz Wiedza to podstawa Doradca w dziale Alternatywna Droga HighCarbGainDietLyleApproved
Śmiech to zdrowie. Chroń swoje nerwy.
Znawca -
1061825618000
dE^SiRE
Wysłana - 25 sierpnia 2003 17:36
owszem, jest to fajna maszynka
Pozdrawiam, Dezir - doradca w dziale 'fitness' ----------------------------------------------- "Rozkroku mistrz i przykucania, brzuch ma w dwudziestu pięciu minach Biją mu brawo, on sie kłania, na odpowiednich witaminach" http://pumpingiron.w.interia.pl
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
~~~~~~~~~~~ Moderator działów: *Nasze Hobby *Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
~~~~~~~~~~~ Moderator działu: *Sporty Extremalne
1061912518000
Vanillia
Wysłana - 06 października 2003 15:55
A gdzie taki orbitrek najlepiej kupić? czy ktoś się orientuje jaki jest średni koszt takiego sprzętu, bo bardzo mi się podoba pomysł ćwiczenia na orbitreku.
1065448546000
SaLvAtIoN
Wysłana - 06 października 2003 16:14
w hipermarketach - 350 do 420zł oryginalny z TV Shopu - kolo 1000
mozna spokojni kupic ten tanszy bo i tak są solidne i wytrzymuja długie lata tylko trzeba jeszcze złozyc w calosc a to troche trwa pudlo ze sprzętem wazy prawie 30kg wiec jak ktos ma problemy z kregoslupem niech sie sam nie wybiera do sklepu hehe
1065449683000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 października 2003 21:09
Ja bym uważał na orbitreki z hipermarketów mnie pękło pedało po 4 miesiącach a że uważane jes to za uszkodzenie mechaniczne nie ma gwarancji.
no tak, ale 1000 nie uzbieram, trzeba kupic tańszy i modlić się by wytrzymało długo. Dziękuję za podpowiedź
1065469863000
SaLvAtIoN
Wysłana - 06 października 2003 22:17
ja juz nie pamietam dokladnie kiedy kupilem moj ale bedzie miedzy 3 a 5 lat (jak ten czas leci ) dalem kolo 450zl, testowalo go tez wielu znacznie ciezszych ode mnie kumpli i nic sie nie stalo mysle ze ten sprzet jest niezniszczalny
1065471436000
May87
Wysłana - 16 sierpnia 2009 14:21
Witam, podbijam temat....po kilku latach tez odnosnie orbitreka platinum... czy urządzenia tego typu pozwalają tylko schudnąc, czy tez ladnie ksztaltowac sylwetke? jestem z natury szczupla, i nie zalezy mi na utracie wagi, ale chcialabym nabrac troche cialka(w sensie bardziej wysportowane, okragle), nada sie do tego to urzadzenie? ;) pozdrawiam i dzieki za odp
1250425268000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 16 sierpnia 2009 14:29
Dieta to podstawa, trening i z obciążeniem i trening aeroby i/lub wysoko-intensywny równie mile widziany
Zmieniony przez - qazar w dniu 2009-08-16 14:36:20