Amount Per Serving Per 30g Serving Protein : 22.8g Fat : 1.9g Carbohydrates: 3.6g of which sugars: 3.5g Starch (complex): Trace Sodium: 69 mg Calcium: 99 mg Phosphorus: 156 mg Zinc: Trace Kcals/K: 122kcal
*Nutritional values may vary according to flavour.
Other Ingredients Instantised Pure Whey Protein Isolate, Pure Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, MCT Oil, Natural and Natural Identical Flavouring, Natural colourings, Carrageenan, Citric & Malic acids, Di-sodium Phosphate, (stabilisers), Dextralose® & Sucralose®.
panowie krociotko warto kupowac to bialeczko czy to jakis bubel
Up.. Ej fachowcy ? uzyskam odpowiedz? powiem tak czy to bialko nada sie po treningu , mam bialko ale na noc z sci-mentora. i nie wiem czy jest ssens w to inwetowac bo firma jakas nie pewna.
hej, ja je zakupiłem, kumpel zachwalał, tylko ze troche inne opakowane- etyketa, ale ultimate whey protein. dobre w smaku, nie to co olimp. co do efektu musze poczekać, dopiero co zaczalem.
1238713147000
Yakumo
Wysłana - 03 kwietnia 2009 08:22
grandziol jakich ty efektow oczekujesz po bialku pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
Znawca -
1238739727000
SharkMen
Wysłana - 03 kwietnia 2009 09:44
ja tam wole dodac kilka monet i kupic cos spawdzonego 100% whey z on. lub matrixa 5.0
Bo zycie to nie bajka nie głaszcze sie po jajkach.
....prawdziwy facet nie je miodu......prawdziwy facet źuje pszczoły....
1238744688000
grandziol
Wysłana - 03 kwietnia 2009 12:41
bylem na diecie redykcyjnej i supementacja białkiem ma tu bardzo duze znaczenie, i efekty widac, na strawienie bialka potrezba duzo energi. dobre bialko bylo PVL, nastepne mialem olimpa-niby te najlepsze, a nie bylem z niego zadowolony (z woda to az sie chcialo to cos zwrocic) z mlekiem troche lepiej, ale bardziej ograniczone wchlanianie jest wtedy. no a teraz zaczale kolejne bialeczko i jestem ciekaw jakie bedzie, w smaku jest ok. a co dalej whey protein pokaze , zobaczymy...
1238755315000
dawidowicz
Wysłana - 26 sierpnia 2009 15:20
dobre białko, świetny smak, za***iaszcza rozpuszczalność, no i ta cena-trudno o lepszą chyba;)