Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam Własnie skonoczylem cykl z uzyciem Deci i Winstrolu w ilosciach 1300 mg DECI i 200 tab / 2mg WINSTROLU. Efekty 11 kg masy i 30 kg na lawce. Dodam (wiem wiem, zle zrobilem powinienem cwiczyc kilka lat bez tego / mam za maly staz treningowy ) ze przy wadze 72 kg bralem 65 kg ( nigdy wczesniej nie cwiczylem ) po cyklu przy 83 kg biore 95 kg.
Mam teraz ochote na Cleanbuterol , czy warto ?
Pozdrawiam, niedlugo wypelnie profil i zamieszcze fotke.
Jak sie juz w to wpakowales trudno. CLene warto sporbowac przynajmniej moze Ci utrzyma troche spadkow i nie wezmierz tak szybko raz drugi.
666
Burneika Sports Team
Znawca -
1036147750000
bonzik
Wysłana - 01 listopada 2002 14:00
Clenbuterol warto ale sie przygotuj na rozne sensacje z organizmam, przynajmniej prez pierwsze kilka dni.
Zastanow sie nad Clomidem, to chyba najlepsza rzecz jaka mozna lyknac po kuracji.
Trzeba bylo ten post napisac jak jeszcze byles na cyklu, a nie pytasz dopiero jak masz zjazd.
1036155638000
SFD
Wysłana - 01 listopada 2002 16:07
Dlaczego nie wezme szybko po raz drugi ? Chodzi o te drzenia rak, itp. ?
Clomid ?? CZy clomid nie jest na os podwzgorze-przysadka ?
Pozdrawiam Lucas
1036163255000
bonzik
Wysłana - 01 listopada 2002 17:35
Na clen roznie ludzie reaguja ale b.czesto strasznie boli po tym glowa, trzesa sie rece i jestes rozpalony jakbys mial ciezka grype ale nie zawsze niektorzy przechodza kuracje clenem b.lagodnie.
Clomid jest na podwzgorze w Polsce to Clostilbegyt pakowany po 10 tabl. na recepte. Pomaga przywrocic gospodarke hormonalna do naturalnego stanu i tym samym pozwala utrzymac duza czesc tego co zdobyles podczas kuracji. Wpisz w wyszukiwarce Clomid i dostaniesz mase wynikow. Gochan zwlaszcza ceni i czesto opisuje ten specyfik.
1036168507000
ml.asp
Wysłana - 02 listopada 2002 16:17
ile dałes za specyfiki i jak to brałes rozpisz a clen wez tylko zobacz jakiej firmy efekty sa widoczne po paru dniach ale musisz zmienic trening.
ml.asp
ml.asp
1036250230000
SFD
Wysłana - 03 listopada 2002 11:50
Za 5 x 2 ml / 200 mg 250 zl + 200 Winstrolu 2 mg za 260 zl + Clenbuterol 50 szt 0.02 za 60 zl.
Brałem dziwnie bo planowalem wziasc mniej niz ostatecznie i dokladalem co chwile, ale mniej wiecej przez 6 tygodni. Winstrol tez bralem nie zaregularnie ( tzn jesli chodzi o pory dnia ) jednak po 2 tygodniach brania deci zaczelem lykac winstrol, tak ze po skonczeniu deci winstrol bralem 2 tygodnie dluzej. W tych koncowych 2 tygodniach bralem wieksza ilosc niz na poczatku. To tyle. Do tego odzywka Geinera + banany, jogurty, ryz i jajka na noc.
MAm pytanko czy Clen moze byc pakowany po 25 szt ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam Lucas
1036320602000
SFD
Wysłana - 04 listopada 2002 12:53
Trzeba przyznać, że 11kg na taki cykl, to całkiem nieźle. Być może dlatego, że to 1-szy raz. Szkoda, że od razu wystartowałeś na koksie. Na pewno straciłeś na tym ładne parę kilo w wyciskaniu, ale to już twoja decyzja. Ja sam teraz polecę na deca+testa+winV. Zobaczymy jak pójdzie. Jestem ciekawy bo 2 miesiące temu skończyłem taki sam cykl i miałem z tego 6kg masy (naprawdę suchej) i 15kg w wyciskaniu.
...ciemność, widzę ciemność...
1036410829000
Grooge
Wysłana - 04 listopada 2002 13:26
Nie wiem czy gratulowaćo dwagi czy nie, ale myślę że przez swoją niecierpliwość strasznie dużo straciłeś. Co prawda też się przymierzam do cylku ( tyle że samej decki ) - tyle że swojego czasu obiecałem sobie że muszę dzwigać conajmniej 100kg żeby zacząć. Widzisz, obecnie dzwigam już 110kg na samych geinerkach, amino, HMB, oraz białku i conajważniesze jeszcze idzie... powoli ale idzie.
Myślę że ty zaczołeś podobnia jak ja tyle że z drugiej strony. Jeśli coś Ci mogę poradzić, to koncentracje na poprawnym treningu, diecie oraz suplementacji. Wydaje mi się że naturalne przyrosty - które przeskoczyłeś za pomocą sterydów - może podtrzymią spadki.
g.
Nie wystarczy mieć na kogo, trzeba także umieć liczyć...
Nie wystarczy mieć na kogo, trzeba także umieć liczyć...
1036412800000
Mati14161
Wysłana - 31 marca 2010 18:43
Witam! Chcę kupić Clomid,jednak u mnie w aptekach ciężko to dostać.Jak ktoś coś wie to pisać GG 6978589 nawet gdy mnie nie ma.
Branie odżywek bez treningu,to jak picie piwa bez alkoholu.