Temat został odczytany 6122 razy
  • Autor

    Opinie o High Kick Professional - oosby testujące i inni

  • I.H.S. TEAM
    Marcin4_
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 3390
    • Wiek: 30 lat
    • Na forum: 4 lata
    • Trenuje: różnie to bywało:)
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 12487
    • Status:Znawca

    Wysłano 15 maja 2012 16:43

    zgłoś naruszenie
    Informacje i wskazówki dla osób testujących produkt:

    Podobnie jak przy high Kick opiszcie na tyle ile się da stwierdzić poszczególne aspekty odnosząc się do tych wytycznych.



    SKALA:

    oceniacie w skali od -3 do +3
    gdzie
    -3 wyjątkowo źle
    -2 bardzo źle
    -1 źle
    0 obejętnie
    +1 dobrze
    +2 bardzo dobrze
    +3 wyjątkowo dobrze


    ASPEKTY:
    1) Jakość snu
    2) Regeneracja układu nerwowego
    3) Regeneracja mięśniowa
    4) Wzrost siły
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej
    6) Jakość treningu
    7) Pobudzenie

    Dostaliście kilka próbek, za pewne kilka też dacie innym więc to co możecie stwierdzić opisać
    Porównajcie też proszę oba produkty na którym wam się lepiej ćwiczyło itd.
    Wypowiedzi mogą być luźne.....
    Sam mam opinie od kilku osób zarówno zawodników wyczynowych jak i innych, sam tez testowałem ale na razie wstrzymam się z opisywaniem, żeby nie być pierwszym
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 249
    • Na forum: 4 lata
    • Trenuje: 3
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 11436

    Wysłano 16 maja 2012 18:31

    zgłoś naruszenie
    Jedna probke otrzymal siostrzeniec, tutaj napisze jego spotrzezenia.

    Ocena: +2
    Aspekty: dopiero wrocil z treningu, dlatego opusze aspekty 4-7 - Sila zdecydowanie na plus, checi do treningu rowniez, wytrzymalosc odczuwalnie lepsza, trening swietnie, z motywacja i sila, nie moglo byc inaczej. Pobudzenie - swego rodzaju, delikatne, przede wszystkim fajne skupienie.

    Ja swoja opinie napisze jutro po porannym treningu .



    Zmieniony przez - Bysiuuk w dniu 2012-05-16 18:32:26
  • Bysiuuk
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 249
    • Na forum: 4 lata
    • Trenuje: 3
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 11436

    Wysłano 17 maja 2012 10:20

    zgłoś naruszenie
    Wlasnie wrocilem z porannego treningu, tak wiec czas na moja relacje.

    Rano zjadlem lekkie sniadanko. A po okolo godzinie czasu, moze poltora, wzielem 20g High Kick Pro.



    Po otwarciu produktu, czuc lekki przyjemny zapach.. tylko nie wiem czego, bo zawsze mam z tym problem, mi sie kojarzylo z ananasem, ew. jakims tropikalnymi owocami .



    Wsypalem proch( bardzo dobrze rozdrobniony, niemalze pyl) do shakera z ok. 200 ml przegotowanej wody o tempraturze pokojowej.



    Doslownie kilka ruchow shakerem, tak by sprawdzic jak produkt sie rozpuszcza, jak sie okazalo - wystarczylo. Troszeczke jedynie sie nie rozpuscilo, doslownie odrobina - ale to zapewne L-Leucyna zawarta w prudukcie.



    Smakowalo to.. nie wiem czym, troche ananasem, ale spokojnie do wypicia. Zreszta kto kupuje przedtreningowki, ze wzgledu na smak .

    Po okolo 25 minutach bylem juz silowni na ktory mialem zaplanowany trening miesni plecow oraz 15 minut treningu bokserskiego na worku w ramach aero .
    Przede wszystkim odczuwalne zwiekszone skupienie na treningu oraz chec do do cwiczenia. Od razu po kilku ruchach odczuwalne wieksza wytrzymalosc, podczas powtorzen zmeczenie przychodzilo pozniej, co w moim przypadku przelozylo sie na to, iz wykonywalem dodatkowe drop serie. Po wykonaniu wszystkich zaplanowanych cwiczen + drop serii, chec do treningu dalej byla wysoka, a zmeczenie mimo ciezkiego treningu stosunkowo niskie, tak wiec dolozylem dodatkowe dwa cwiczenia na prostownik oraz kaptury - co na pewno bylo efektem spozycia High Kick pro.
    Po treningu silowym, szybkie przejscie na worek, sporo szybkich uderzanych kombinacji w naprawde niezlym tempie - wytrzymalosc zdecydowanie na plus .
    Produkt jednym slowem dziala, tak jak powinnien!
    Ocena: 2.5/3

  • IniaK1
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 110
    • Wiek: 22 lat
    • Na forum: 4 lata
    • Płeć: Kobieta
    • LPA: 2542

    Wysłano 19 maja 2012 15:47

    zgłoś naruszenie
    Wczoraj poszła pierwsza porcja High Kick Pro.Wcześniej miałam okazję przetestować klasyczną wersję ,ale nie odczułam jej działania prócz poprawy jakości snu.

    High Kick Professional:
    1) Jakość snu +3
    2) Regeneracja układu nerwowego 0 (Na razie ciężko powiedzieć )
    3) Regeneracja mięśniowa +1 (Nie wielka różnica ale jednak)
    4) Wzrost siły +1
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +2
    6) Jakość treningu +3 (trening mega udany)
    7) Pobudzenie +2

    Środek zarzuciłam na 40 minut przed treningiem.Najpierw bieg 3 kilometry ze sprintami,puzniej trening właściwy na sali 10 rund na worku.Zawsze po sprintach musze sobie zrobić kilka minut odpoczynku zanim wejdę na worek(zazwyczaj jest to 8 rund tym razem było 10).Tutaj moje zaskoczenie bo jestem raczej odporna na wszelkiego rodzaju pobudzacze.Jakość treningu była na prawde wysoka,po zrobieniu tego treningu miałam chęci na jeszcze więcej.Pobudzenie bardzo dobre.Wytrzymałość mięśniowa także sie poprawiła,często bo tylu rundach na worku mam problemy z bolącymi barkami.
    Spało sie wręcz idealnie ,głęboki sen ,nie budziłam się w nocy w ogóle(zawsze po mocniejszych treningach mam problemy ze snem),obudziłam się bardziej wyspana mimo tego że wstałam wcześniej niż zwykle.Nie tworzył negatywnych skutków jak inne środki, nie podnosił mi ciśnienia.

    Na razie tyle zobaczymy jak będzie działam puzniej:)

    Jeszcze jedno po jakiś 20 minutach od wzięcia zaczęła mnie swędzieć twarz i dłonie(beta alanina??).Oczywiście z czasem mijania treningu to przeszło.
    Zmieniony przez - IniaK1 w dniu 2012-05-19 15:50:14


    Zmieniony przez - IniaK1 w dniu 2012-05-19 15:53:24
    "Rób swoje i nie patrz się na innych"


    Twardym trzeba być
  • ODŻYWIANIE
    domer
    • Pochwały:3
    • Nagany:brak
    • Postów: 34899
    • Wiek: 30 lat
    • Na forum: 11 lat
    • Trenuje: 10
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 233812

    Wysłano 20 maja 2012 17:20

    zgłoś naruszenie
    High Kick


    Porcja 1,5h po pierwszym posiłku, 30min przed treningiem. Zapach po otwarciu saszetki nie był zbyt ciekawy ale po rozrobieniu w szklance wody czuć było przyjemny cytrusowy zapach. Rozpuszczalność bardzo dobra, kilka obrotów łyżeczką i w większości produkt się rozpuścił. Smak chyba brzoskwiniowy, jak na suplement tego typu bardzo dobry, przypomina trochę gumę turbo. Praktycznie w ogóle nie jest kwaśny ani słodki, lekko gorzkawy. Z przyjemnością można wypić przed treningiem i nie wykrzywia mordy jak niektóre produkty. Po ok 10min czuć lekkie swędzenie twarzy i dłoni w wyniku działania beta-alaniny. Z uwagi na to, że jestem w końcówce cyklu treningowego łapało mnie już lekko przetrenowanie. Ostatnie 2 treningi ciężko było ukończyć. Ćwiczyło mi się bardzo dobrze, nie było nawet większych problemów w trakcie przysiadów, przy których zawsze umieram. Cały trening na pełnej koncentracji, lekkim pobudzeniu, wytrzymałość zdecydowanie na plus. Po treningu nie było żadnego osłabienia a w trakcie dnia mogłem normalnie funkcjonować, więc regeneracja układu nerwowego i mięśni również bardzo dobra. Jakość snu dobra, bez żadnych problemów. W poniedziałek ostatni trening, więc przetestuje wersję professional. Resztę w nowym cyklu treningowym po regeneracji.


    ASPEKTY:
    1) Jakość snu +1
    2) Regeneracja układu nerwowego +3
    3) Regeneracja mięśniowa +2
    4) Wzrost siły 0
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +3
    6) Jakość treningu +2
    7) Pobudzenie +1











    Zmieniony przez - domer w dniu 2012-05-20 17:20:28
    Moderator działu Odżywianie


  • Tomasz1405
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 23860
    • Wiek: 28 lat
    • Na forum: 4 lata
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 147323

    Wysłano 22 maja 2012 23:05

    zgłoś naruszenie
    U kolegi trochę ZAPASÓW robiliśmy , na 30 minut przed treningiem wrzuciłem wersję HIGH- KICK - professional . Powiem że trochę się zawiodłem , podzieliłbym opinię na 2 części. Mianowice w trakcie robienia technik byłem za bardzo roztrzepany i nie mogłem się skoncentrować , przez co mało co zapamiętałem , wzmożona potliwość i chęć działania a tu techniki w tej kwestii o wiele bardziej podobał mi się klasyk HIGH-KICK , jednak podkreślę że wypiłem kawę dodatkowo więc to połączenie mogło mieć wpływ na taki stan fizyczny . Jednak kiedy doszło do praktyki , była MOC , cały poobijany jestem dobre pobudzenie i duża chęć pracy się pojawiła . Jednak strasznie bebechy spięte mi się zrobiły pod koniec i dobrze że w domu NO-SPA bo iść się nie dało .

    ASPEKTY:
    1) Jakość snu 0 ( nie wiem )
    2) Regeneracja układu nerwowego +1 ( ciężko stwierdzić ale latałem cały po treningu kilkanaście minut )
    3) Regeneracja mięśniowa +2 ( OK )
    4) Wzrost siły 0
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +2
    6) Jakość treningu +1 , + 2
    7) Pobudzenie +3

    zobaczymy co dalej będzie
  • I.H.S. TEAM
    Marcin4_
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 3390
    • Wiek: 30 lat
    • Na forum: 4 lata
    • Trenuje: różnie to bywało:)
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 12487
    • Status:Znawca

    Wysłano 23 maja 2012 07:13

    zgłoś naruszenie
    Ja też wrzuce opinie kilku osób po sprawdzeniu hkp są to osoby nie związane z forum ale związane ze sportami walki i tak.

    Zawodnik Karate, szkoleniowiec i uczestnik turniejów międzynarodowych min Japonia (tester anonimowy- mój dobry kolega, którego nie ma potrzeby wpisywac):

    Stosowal oba preparaty zarówno High Kick jak i nowy i wg niego druga wersja bardziej mu odpowiada z racji duzo wiekszego pobudzenia- jednak jest on osobą która lub taki efekt a dodać trzeba że średnio wypija 3 duże kawy w ciągu dnia tzn duże i mocne jak podkreśla jego żona są one w kubkach 0,5 l
    Pierwszy high działał super ale za mało pobudzał ten wg niego rewelacja od tej strony.... tyle od niego.

    Druga osoba też zawodnik Karate nieco mniej utytułowany:
    On nie lubi mocnych stymulantów obecnie stosuje pierwszego high KIck a i jest zadowolony na treningach kiedy prowadzi lub sam trenuje mówi, że czuje się rewelacyjnie jest pobudzony i dużo więcej może wytrzymać. Po zastosowaniu produktu testowego nie spał do 4 rano a trening miał ok 16 stwierdził, że to jest masakra i że jest to chyba produkt dla jakiś Hardcore owców.....

    To są mniej więcej słowa tych osób więc nie odnosze sie do aspektów jakie przedstawiliśmy gdyż testowali oni produkt po koleżeńsku i było to jedno opakowanie jeżeli chodzi o professionala.
  • www.fight24.pl
    Lady M
    • Pochwały:3
    • Nagany:brak
    • Postów: 18170
    • Wiek: 29 lat
    • Na forum: 6 lat
    • Trenuje: od 1999 z przerwami
    • Płeć: Kobieta
    • LPA: 85778

    Wysłano 23 maja 2012 08:30

    zgłoś naruszenie
    Wczoraj przed MMA zapodałam sobie pierwszą dawkę:

    1) Jakość snu - tu mam dylemat bo niby spało mi sie dobrze i wstałam wypoczęta po 4.5h to jednak troche sie w nocy budziłam
    2) Regeneracja układu nerwowego - 0 (ciężko powiedzieć)
    3) Regeneracja mięśniowa +1 (nic mnie nie boli)
    4) Wzrost siły +1
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +1
    6) Jakość treningu +2 (chce mi sie chcieć)
    7) Pobudzenie +3

    Wrażenia dodatkowe:
    - nie wiem, czy mi sie złożyło kilka czynników, a HKP tylko je uwydatnił, ale miałam wczoraj takiego wqrva, że masakra
    - standardowo, jakiś składnik działa na mnie tak, że po ~20min od przyjecia dawki sakramencko swędzą mnie dłonie i przechodzi dopiero jak zaczynam trenować
    - masakrycznie sie pociłam
    - smak i zapach - ja wiem, że to ma działać, a nie smakować, ale jak wymieszałam i otworzyłam shaker, to myślałam, że bełtne po wypiciu odczucie to sie pogłębiło







    Zmieniony przez - Lady M w dniu 2012-05-23 08:33:44
    "No matter your goal, achieving it always starts with belief
    - do not underestimate the strength within."

    [http://www.sfd.pl/Lady_M%2F_The_only_limit%2C_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html]
  • ODŻYWIANIE
    domer
    • Pochwały:3
    • Nagany:brak
    • Postów: 34899
    • Wiek: 30 lat
    • Na forum: 11 lat
    • Trenuje: 10
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 233812

    Wysłano 24 maja 2012 12:46

    zgłoś naruszenie
    High Kick Professional

    ASPEKTY:
    1) Jakość snu +1
    2) Regeneracja układu nerwowego +2
    3) Regeneracja mięśniowa +2
    4) Wzrost siły +1
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +2
    6) Jakość treningu -1
    7) Pobudzenie +3

    Zapach, smak, rozpuszczalność identyczne jak w przypadku High Kick. Silne pobudzenie po ok 30min, utrzymujące się przez ok 45-60min. Początek treningu na mocnym pobudzeniu, wyższa aktywność spowodowała większą potliwość. Jednak po rozgrzewce pobudzenie było już zbyt mocne, momentami nie wiedzialem co ze soba zrobić, co przeszkadzało mi w treningu. Nieprzyjemne uczucie obkurczenia żołądka i lekki stres. Wzrost siły kosztem późniejszego osłabienia wytrzymałości pod koniec treningu. Od połowy treningu pobudzenie trochę spadło i ćwiczyło się dobrze. Brak apetytu po treningu co u mnie jest rzadkością. Posiłek męczyłem 45min. W dalszej części dnia już było ok. Następne porcje muszę spożywać 3/4 saszetki
    Moderator działu Odżywianie


  • Tomasz1405
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 23860
    • Wiek: 28 lat
    • Na forum: 4 lata
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 147323

    Wysłano 24 maja 2012 23:15

    zgłoś naruszenie
    Dziś trening THAI BOXING , praca na tarczach , krótkie sparingi , trening mocno wydolnościowy , i powiem dziś byłe zadowolony z High-Kick professional , nie miałem zjazdu chociaż ciężko stwierdzić bo wracałem do domu jak worek treningowy ale trening jak najbardziej pozytywny , koledze zaproponowałem porcję , więc następnym razem zrobię krótki wpis na temat jak on odczuł towar . Jednak denerwuję mnie trochę to roztrzepanie , ciężko mi na tej nowej wersji myśli poskładać ,stara w tym temacie była o niebo lepsza ( nie mam pojęcia w czym sprawa tkwi , bo składu nie znam )

    A po raz drugi zauważam jakieś spięcia na kichach po High kick professional , i widzę także że DOMER też coś podobnego odczuwa .

    Czy to zbieg okoliczności , czy jakiś z składników może tak działać ?

    ASPEKTY:
    1) Jakość snu +2 ( po ostatnim razie )
    2) Regeneracja układu nerwowego +1
    3) Regeneracja mięśniowa +2
    4) Wzrost siły +0
    5) Wzrost wytrzymałości mięśniowej +2
    6) Jakość treningu + 2
    7) Pobudzenie +3 ( towar w tym aspekcie OK ) jednak nie takiego pobudzenia szukam w swoich treningach stary HIGH - KICK w tym był lepszy - pobudzenie było wystarczające .

    pozdrawiam
  • I.H.S. TEAM
    marek.c
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 3030
    • Na forum: 8 lat
    • Trenuje: 30
    • Płeć: Mężczyzna
    • LPA: 18660
    • Status:Ekspert

    Wysłano 25 maja 2012 15:35

    zgłoś naruszenie
    HK prof. jest dla tych którzy nieco narzekali ze w starym HK nie odczuwali pobudzenia. Jeśli stara wersja dal Was była ok to mnie nie dziwi fakt ze prof jest za mocna .
    pozdr
    mc
    IHS TEAM