Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1505 razy
słowa kluczowe: operacja  używki 
Autor

Operacja a Używki

TASIOREK

Wysłana - 03 grudnia 2005 16:35    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kolega skierował do mnie prosbe abym dowiedzial sie czy moze palic papierosy ... Mial 2 operacje. Mial kamienie w woreczku żółciowym i w przewodzie żółciowym. Wycieli mu ten woreczek i teraz ma dylemat czy moze palic papierosy. Nie mowie juz o vodce czy o zielonym, gdyz tego nie powinien (przynajmnie moim zdaniem). Niech wypowie sie ktos kto naprawde ma o tym pojecie gdyz potem moze miec pretensje do mnie jezeli wprowadze go w blad i wystapia jakies komplikacje.

P.S Jeszcze bierze jakies leki przeciwko powstawaniu kamieni.

Jeszcze raz prosze o profesionalne odpowiedzi i jezeli ktos ma to stronke na temat czegos takiego.

Z gory dziekuje i P O Z D R A W I A M ! !

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 grudnia 2005 16:37 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

soczek 84

Wysłana - 03 grudnia 2005 16:37    Edytuj Cytuj
nie nie może! to chyba oczywiste.....taka operacja do dobry czas na rzucenie nalogu

test is the best!

CU IN HELL!!!

[http://www.sfd.pl/temat225886]

TASIOREK

Wysłana - 03 grudnia 2005 16:57    Edytuj Cytuj
ale nie mowie ze ma palic jak smok ... tak czasami, wydawalo mi sie ze to pluca odpowiadaja za papierosy ... woreczek zolciowy zatrzymuje cos z vodki. A kiedy moze wrocic do palenia a kiedy do picia ? sami rozumiecie ze jak jest dyska czy jakies urodziny czy sylwek to az szkoda nie wypic ani zapalic. Bardzo mu wspolczuje, ja bym tak nie potrafil

ewel

Wysłana - 04 grudnia 2005 10:12    Edytuj Cytuj
"Bardzo mu wspolczuje, ja bym tak nie potrafil" - ej, wez mnie nie denerwuj!

Po wycieciu woreczka nie ma wielkich przeciwwskazan do picia wytrawnych alkoholi w nieduzych ilosciach. Tak pisza w mojej ulotce (tez jestem po wycieciu).
A co do palenia - to przeciez nawet zdrowy jak ryba czlowiek nie moze palic bo to szkodzi. Jednak uwazam, ze jak by zapalil od czasu do czasu tez by mu nic nie bylo - przynajmniej nie ma to wplywu na kamice.

Zmieniony przez - ewel w dniu 2005-12-04 10:13:25

ewel
--
aktualnie bez formy i bez figury

Boofi

Wysłana - 04 grudnia 2005 10:21    Edytuj  Cytuj
wszystko moze jego sprawa

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

TASIOREK

Wysłana - 04 grudnia 2005 11:00    Edytuj Cytuj
dzieki ewel ... Zreszta juz wszyscy w naszej paczce niedlugo rzucamy. O taka odpowiedz mi chodzilo, nie dlatego ze jest pozytywna, ale jest najbardziej przekonujaca i zawodowa. SoG jezeli wejdzie a jak nie to z innego konta :]

miszkamiki

Wysłana - 19 grudnia 2005 16:00    Edytuj Cytuj
Podchodzi facet do kiosku i kupuje paczke papierosów. Płaci i odchodzi, czyta "PALENIE PAPIEROSÓW MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ IMPOTENCJI". Wraca się i mówi "Pani mi da te z rakiem"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.