Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Operacja/Rehabilitacja zerwanego miesnia piersiowego

ziom1985

Wysłana - 04 lutego 2009 11:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Moja sprawa przedstawia sie nastepujaco:
otoz jakies 4 lata temu przez zła asekuracje kolegi i rowniez wlasna glupote cos mi strzelilo w miesniu piersiowym,spuchl mi i 3 miesiace nie moglem cwiczyc wiec podejrzewam ze bylo to zerwanie miesniaa konkretnie jak teraz patrze w atlasy anatomiczne jest o piersiowy mniejszy przyczep przy rece(barku).Byłem mlody i glupi nic z tym nie robilem i nawet nie przeszkadzalo mi ze w prawym cycku mam dziure....jest ona widoczna tylko podczas napinania miesnia,ktory jest mniejszy od drugiego tego z lewej strony

MOJE PYTANIE: czy po takim czasie (okolo 4 lat) mozna sie poddac jakiemus zabiegowi "kosmetycznemu" ktory by zakryl ta wade?Gdzie i jaki bylby ewwntualny koszt?Czy sa tez jakies cwiczenia rehabilitacyjne-rozciagajace ktore poprawilyby jego wyglad?

Z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lutego 2009 12:29 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 04 lutego 2009 12:29    Edytuj Cytuj
jesli nic ci nie jest fizycznie to ja bym tego nie ruszał ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

ziom1985

Wysłana - 04 lutego 2009 12:38    Edytuj Cytuj
fizycznie nic(3 miesiace po zdarzeniu nie moglem robic cwiczen na klatke) ale estetycznie hehe,stad pytam o mozliwosci i konsekwencje ewewntualnego zabiegu...pozdrawiam:)

ziom1985

Wysłana - 04 lutego 2009 13:20    Edytuj Cytuj
wyglada to mniej wiecej tak i z gory mowie ze to nie moja klata ale moja ma ten sam problem :P:

http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=2267574&rendertype=figure&id=Fig1

VT-SHTORM

Wysłana - 26 kwietnia 2010 14:17    Edytuj  Cytuj
ll

VT-SHTORM

Wysłana - 26 kwietnia 2010 14:20    Edytuj Cytuj
hej mieszkam w uk koles w profilu ze mna mial robiona ro temu 0o 300f ale ma widoczna blizne ok5-7cm dlugo ale znamy babe amerykanke tu u nas w miescie koszt 3tys f tyle ze nic nie widac pooperacji blizna pod pacha znalazles cos wzglednie taniego w polsce

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Operacja/Rehabilitacja zerwanego miesnia piersiowego

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.