Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 61522 razy
Autor

Opalanie natryskowe

rafal_rk

Wysłana - 22 kwietnia 2005 10:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam co sądzicie o tym opalaniu zamiast solarium .Wystarczy jedna wizyta zeby być opalonym.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 kwietnia 2005 12:18 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Twister

CENA: 5.10zł
Nutrend - Endurosnack

CENA: 5.90zł
Olimp - L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

CENA: 4.49zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

R4v3n

Wysłana - 22 kwietnia 2005 12:18    Edytuj Cytuj
a co to jest???

TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!

Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej

Raymond

Wysłana - 22 kwietnia 2005 12:54    Edytuj Cytuj
R4v3n

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
Znawca -

rafal_rk

Wysłana - 22 kwietnia 2005 13:13    Edytuj Cytuj
Ja wlasnie bylem na tym wczoraj 50zl kosztuje do pasa cale cialo 100zl w lodzi wiem ze jest takie jedno solarium.Ale nie wiem jakie są opinie na jego temat i stara mi gada ze jakbym z solarium z tydzien nei wychodzil bo taki czarny jestem.

Raymond

Wysłana - 22 kwietnia 2005 13:19    Edytuj Cytuj
zejdzie szybko nie jaraj sie tak

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
Znawca -

tyśka_18

Wysłana - 22 kwietnia 2005 16:53    Edytuj Cytuj
moja ciotka pojechala z krakowa do warszawy na to opalanie natryskowe , bo na wakacjach jeszcze nie bylo w krakowie , i wyobrazcie sobie ze poszla do profesjonalnego gabinetu , wsyztko ok , ale po kilku goidznach zaczela zółknac i tak jeje zostalo niestety , gdy ja zobaczylma myslelismy ze ma zoltaczke , latow akacje a ta zasuwa w placzszyku z rekami pozakrywanymi i wogole , take nie wiem od czego to zalezy , mozliwe ze od koloru karnacji przed , ale ja na takie opalanie chyba niepredko bym sie zgoidzla

~~BoWMoichŻyłachPłynieTabascoOstreIŻądneNiezwykłychDoznań,
KtórePaliMnieOdŚrodkaIZmuszaDoDziałania~~(F.R.)

Eska

Wysłana - 26 kwietnia 2005 00:25    Edytuj Cytuj
lipa... darujcie sobie to. Utrzymuje sie do max 4 dni pozniej wszystko wraca do normy. No oczywiscie jak sie nie myjesz to moze wytrzymac nawet 10 dni tak mi laska powiedziala co mnie opalala hehe. Ogolnie jest to na zasadzie samoopalacza i nie ma sie czym jarac

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

madziaraa

Wysłana - 26 kwietnia 2005 22:34    Edytuj Cytuj
ale fajnie sie wyglada ?

Jak ktos ma jakas wazna imprezke np wesele , to mozna sobie pozwolić na to :)

Eska

Wysłana - 26 kwietnia 2005 23:25    Edytuj Cytuj
no wyglada ok. To jeszcze zalezy od tego jak cie tym spryskaja. Moja siotra byla to pozniej na drugi dzien byla zlota zamiast brazowaa Jak ja raz bylem to wogole nic nie bylo widac zebym cos byl opalony (bralem ten nizszy odcien) ale kiedy bylem pozniej drugi raz za jakis miesiac to juz bylo ok, no ale jak mowie krotko to sie trzyma i jednak solarka jest nie zastapiona

!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !

OPALENIZNA

Wysłana - 27 kwietnia 2005 18:44    Edytuj Cytuj
nazwijmy to po imieniu...malowanie natryskowe:)

Od ponad 12tu lat zajmuje sie branża solaryjną,walczę z mitami i bredniami o solarium,służę pomoca i doradą.Piszcie na opalenizna@opalenizna.com lub na gadugadu 1914517,a także ślijcie smsy : 602468888.Andrzej:)

malenka001

Wysłana - 21 maja 2009 13:19    Edytuj Cytuj
Cześć Wam! Słuchajci, planuję wybrać się na opalanie natryskowe do Krakowa. Powiedzcie, czy znacie jakiś zaufany salon??? Chciałabym żeby robota byla dobrze wykonana. Dodam, że mam bardzo jasną karnację i ciężko mi się opalać na słoncu jak i w solarium. Prosze pomóżcie!!! co o tym myślicie?? Chcialabym mieś brązowo złocistą karnację na kilka dni...chociaż na tydzien w to lato..proszę pomóżcie!!!

malenka001

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Opalanie natryskowe

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.