Ja wlasnie bylem na tym wczoraj 50zl kosztuje do pasa cale cialo 100zl w lodzi wiem ze jest takie jedno solarium.Ale nie wiem jakie są opinie na jego temat i stara mi gada ze jakbym z solarium z tydzien nei wychodzil bo taki czarny jestem.
moja ciotka pojechala z krakowa do warszawy na to opalanie natryskowe , bo na wakacjach jeszcze nie bylo w krakowie , i wyobrazcie sobie ze poszla do profesjonalnego gabinetu , wsyztko ok , ale po kilku goidznach zaczela zółknac i tak jeje zostalo niestety , gdy ja zobaczylma myslelismy ze ma zoltaczke , latow akacje a ta zasuwa w placzszyku z rekami pozakrywanymi i wogole , take nie wiem od czego to zalezy , mozliwe ze od koloru karnacji przed , ale ja na takie opalanie chyba niepredko bym sie zgoidzla
lipa... darujcie sobie to. Utrzymuje sie do max 4 dni pozniej wszystko wraca do normy. No oczywiscie jak sie nie myjesz to moze wytrzymac nawet 10 dni tak mi laska powiedziala co mnie opalala hehe. Ogolnie jest to na zasadzie samoopalacza i nie ma sie czym jarac
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
1114467957000
madziaraa
Wysłana - 26 kwietnia 2005 22:34
ale fajnie sie wyglada ?
Jak ktos ma jakas wazna imprezke np wesele , to mozna sobie pozwolić na to :)
1114547667000
Eska
Wysłana - 26 kwietnia 2005 23:25
no wyglada ok. To jeszcze zalezy od tego jak cie tym spryskaja. Moja siotra byla to pozniej na drugi dzien byla zlota zamiast brazowaa Jak ja raz bylem to wogole nic nie bylo widac zebym cos byl opalony (bralem ten nizszy odcien) ale kiedy bylem pozniej drugi raz za jakis miesiac to juz bylo ok, no ale jak mowie krotko to sie trzyma i jednak solarka jest nie zastapiona
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
1114550754000
OPALENIZNA
Wysłana - 27 kwietnia 2005 18:44
nazwijmy to po imieniu...malowanie natryskowe:)
Od ponad 12tu lat zajmuje sie branża solaryjną,walczę z mitami i bredniami o solarium,służę pomoca i doradą.Piszcie na opalenizna@opalenizna.com lub na gadugadu 1914517,a także ślijcie smsy : 602468888.Andrzej:)
1114620299000
malenka001
Wysłana - 21 maja 2009 13:19
Cześć Wam! Słuchajci, planuję wybrać się na opalanie natryskowe do Krakowa. Powiedzcie, czy znacie jakiś zaufany salon??? Chciałabym żeby robota byla dobrze wykonana. Dodam, że mam bardzo jasną karnację i ciężko mi się opalać na słoncu jak i w solarium. Prosze pomóżcie!!! co o tym myślicie?? Chcialabym mieś brązowo złocistą karnację na kilka dni...chociaż na tydzien w to lato..proszę pomóżcie!!!